2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

“Nem lehet elég korán kezdeni az érzékenyítést” – Ausztriában az óvodákba is beviszik az LMBTQP-lobbit

A címben látható idézet Bécs városának közleményében áll, melyben bejelentették, hogy szivárványcsaládokról szóló “érzékenyítő” anyagokat állítanak össze óvodások számára. 


Kísérleti jelleggel az első foglalkozásokat Bécs egyik, 21. kerületi óvodájában fogják bemutatni, ugyanakkor tervek szerint ezt nem sokkal később még 350 intézmény fogja követni. Christoph Wiederkehr bécsi alpolgármester bejelentésében a jól ismert egyenlő esély biztosítására hivatkozva tartja kívánatosnak az agymosás bevezetését. A politikus szerint a pedagógusok képzésének és a korai gyermekkorban megkezdett érzékenyítésnek ebben kiemelkedő szerepe van.

A csomag többek között olvasmányos brosúrákat, plakátot, egy sokszínű családokról szóló könyvet, illetve egy kifestőt fog tartalmazni. A kifestőben különböző családformákat találnak majd, továbbá bármilyen színűre színezhetőek lesznek majd a rajzokon látható emberek. Ezen propaganda anyagok hamarosan minden városi- és magánóvoda számára ingyenesen elérhető lesz.

Ausztria egyébként élen jár az LMBTQP-lobbi terjesztésében, ugyanis nemrégiben egy szivárványos padot adtak át, áprilisban pedig a kerületi hivatal előtti zebrát festették tarkára.

Ausztria gyermekei ezzel az intézkedéssel elveszni látszanak, ugyanis ritkaszámba menő erős családi háttérrel rendelkező gyermekek fogják csak megúszni a végleges agymosást így, hogy lényegében három éves koruktól egészen felnőtté válásukig naponta zúdítják rájuk az LMBTQP propagandát az oktatási intézményekben is.

Forrás: Szentkoronaradio.com

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató