2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Rossi: Nem kezdhetünk el sírni, harcolnunk kell

A szövetségi kapitány szerint nem volt három gól különbség a csapatok között.

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Portugália ellen 3-0-ra elveszített meccsről azt mondta, csalódott  az eredmény miatt, a meccsen szerinte nem volt három gól különbség a csapatok között. Az első gólról azt mondta, hogy amikor egy csapat nagyon mélyen védekezik, akkor megesik, hogy egy megpattanó lövésből gólt kap.

A félidőben azt mondta a játékosoknak, hogy többet kell támadni, amit meg is valósítottak. Nem kezdhetünk el sírni, van még két meccs, harcolnunk kell a pályán – mondta.

A csapat a szívét-lelkét kitette a pályára, nagyon jó volt újra közönség előtt játszani, sajnáljuk az utolsó tíz percet – sommázta a mérkőzést Sallai Roland, aki kezdőként lépett pályára a válogatottban.

A portugálok nem tudták őket meglepni, azt mutatták a pályán, amire a magyar csapat az elmúlt hetekben készült – magyarázta Sallai. Hozzátette azt is, hogy „kicsit elcsúsztunk a végén, talán fejben”, de kielemzik majd a hibákat, és bíznak abban, hogy a következő meccseken ezek már nem fognak előfordulni.

Arra a kérdésre, mit gondol Ronaldóról, aki két góllal járult hozzá a portugálok győzelméhez, Sallai úgy felelt: azért ő az egyik legjobb futballista a világon, mert egy átlagos meccsen is képes villanni.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató