2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Tibi atya nagyon meglőtte a buzikat: "a csapból is ti folytok, a sportcipőtől a vécécsészéig mindent veletek adnak el"

Most igaza van a napraforgó Tibi atyának, aki nagyon beleszállt az LMBTQP-lobbiba...

Ezt írja a Facebook-oldalán:

„Nem csak az, hogy ti pofáztok állandóan arról, hogy kinek kitől kell elhatárolódnia, és ha nem, gyűlölettevékenységet végez. Nem csak az, hogy a csapból is folytok, hogy a sportcipőtől a vécécsészéig mindent veletek adnak el, miközben ezek nem csak a társadalom néhány százalékát kitevő, marginális szexuális kisebbségek termékei, hanem mindenkié. Nem csak az, hogy idehaza is előnyöket élveztek a multinacionális cégek előmenetelében. Nem csak az, hogy amikor rólatok van szó, mindig mélyanalízist kell végezni, és ha a legapróbb különbségek is felmerülnek, titeket már nem szabad "összemosni" senkivel, míg ti vígan mostok össze bárkit a 20. század legnagyobb népirtó diktátorával a legapróbb (vélt vagy valós) hasonlóságért is.

Hanem az, hogy ezek számotokra teljesen természetesek. Nektek szabad, nekünk nem. Mert szerintetek vannak egyenlők és vannak egyenlőbbek-

Az egész mozgalmatok nem szól másról, minthogy a botrányos viselkedésetekkel és a határt nem ismerő magamutogatásotokkal a nyilvánosság minden négyzetcentiméterében másodsorba rendeljétek a fogyasztói társadalom valós kérdéseit: a generációs osztályproblémákat, a huszonéves korosztály általános lakhatási válságát és a reproduktív erőforrásaitól elidegenített heteronormatív többségi társadalom gyermekvállalási nehézségeit. Azokat a problémákat, amikért nem kis részben a szponzoraitok felelnek.

A közösségeitekben az önkritika nem merülhet és nem is merül fel. És ezzel nektek nincs semmi problémátok. Nekem meg ez a problémám veletek. És még egyszer, nem a homoszexualitással általában, hanem veletek, akik a homoszexualitás fogalmát is a saját torz, de ma már megkerülhetetlen képetekre formáltátok a közgondolkodásban. Semmilyen célotokat nem támogatom, mert semennyire sem vagyok hajlandó legitimálni az eszközeiteket. Dicsértessék!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató