2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A csoffadt Gyurcsány most egy transz kurvával szelfizett

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke újabb meglepetéssel rukkolt elő: mint kiderült, újabb szexmunkással készített fotót, amelyen a Ts-Brigitte névre hallgató transzszexuális nő mosolyogva pózol az ország Ferijével. Nem ez az első eset: nemrégiben Gyurcsány egy Brüsszelbe tartó repülőútján fotózkodott egy erotikus masszázst is végző szexmunkással.

Gyurcsány Ferenc ismét bebizonyította, számára mennyire fontos az, hogy szexmunkásként dolgozó hölgyekkel, vagy éppen transzszexuális nővel szelfizzen. Az egyik közösségi oldalon tűnt fel az a fotó, amin a hatvanat a napokban betöltő Gyurcsány a negyvenöt éves, korábbi hirdetése szerint borotvált, szilikonmellű Ts-Brigitte művésznevű hölggyel szelfizik. Ferenc mosolyog a transzszexuális nő mellett, aki füstmentes lakásában fogadja a vendégeit. Ts-Brigitte elmondása szerint önmagát kifejezetten nőiesnek tartja, és szereti, amit csinál, valamint azt írja magáról, hogy teljes odaadással teszi, amit tesz.

Ts Brigitte profilja a rosszlányok.hu nevű weboldalon.

 

Gyurcsányt az említett szexmunkás úrnak nevezte és vélhetően a szelfi elkészítése után egyből feltöltötte az egyik közösségi oldalra:

Gyurcsánynak nem ez az első esete. Mint arról már korábban írtunk, „Zsa Brüsszelbe fröccsözni” felirattal tett ki Instagram-oldalára egy szelfit a MISSRV98 felhasználónév alatt futó Nina. A képen ő és Gyurcsány Ferenc látható gyanús közelségben, amint épp egy repülőn ülnek, a szöveg szerint épp a Budapest–Brüsszel járaton tengődnek. A volt miniszterelnök az utóbbi években kis túlzással heti rendszerességgel teszi meg a távot, mióta Dobrev Klára EP-képviselő lett, mostani útitársa viszont nem a felesége volt, hanem a fentebb már említett masszőz. A kép valamikor a közelmúltban készülhetett, ugyanis mindketten – a járvány miatt kötelezően viselendő – maszkot hordanak.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató