2021. július 27. - Liliána, Olga
EUR : 361.48
USD : 306.75
Időjárás ikon34°22°

Feljelentést tett a Momentum a médiahatóságnál a Fidesz YouTube-videói miatt

A momentumos Csordás Anett levelet is írt Kocsis Máténak és Hollik Istvánnak, amiben felszólította őket, hogy hagyjanak fel a "gyűlöletkampánnyal."

Az rendben volt, amikor az önkormányzati választásokon mindenhol a [email protected] Karácsonyt kellett bámulni, ugye?

Feljelentést tett a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál (NMHH) a Fidesz Youtube-reklámjai miatt Csordás Anett, a C8 és a Momentum képviselőjelöltje, valamint Orosz Anna, a Momentum elnökségi tagja.

„Az elmúlt napokban több szülő és nagyszülő jelezte felém felháborodását amiatt, hogy a Youtubon a gyerekműsorok alatt is többször találkoztak a Fidesz fizetett politikai lejárató reklámjával” – mondta Csordás Anett a Fidesz-székház előtt tartott sajtótájékoztatón.

Emiatt feljelentést tettem az NMHH-nál, mivel ez a tartalom káros lehet a kiskorúakra”

– mondta.

Csordás levelet is írt Kocsis Máténak és Hollik Istvánnak, amiben felszólította őket, hogy hagyjanak fel a gyűlöletkampánnyal. Szerinte ez a hirdetési gyakorlat tisztességtelen és etikátlan, mivel „a gyermekek egy bizonyos életkorig nincsenek tisztában azzal, hogy miről szólnak ezek a tartalmak, és politikai döntési helyzetben sincsenek”. Orosz Anna a sajtótájékoztatón arra kérte a szülőket, hogy ha találkoznak gyermekműsorok közben a Fidesz kampányával, akkor tegyenek bejelentést az NMHH-nál.

Forrás: Mandiner nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató