2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Így érzékenyíti a kisgyerekeket a Nickelodeon

A Nickelodeon „Azúrkék nyomok és te” című sorozata idén külön epizódban emlékezett meg a Pride-ról. 



 
A Magyarországon is sugárzott „Azúrkék nyomok és te!” a korábbi „Blue's Clues” sorozat felújítása, melynek bemutatója Amerikában 2019. november 11-én volt, Magyarországon a Nick Jr. 2020. március 30-án, a Nickelodeon 2020. április 4-én mutatta be. A show második évadában külön epizóddal emlékezett meg a Pride hónapról, melyben szivárványcsaládok gyermekei is feltűnnek, ahogy arról mesélnek,mit jelent számukra a Pride-hónap.

Az „Azúrkék nyomok és te!” Amerika egyik legnépszerűbb gyermekműsora. 


Ez a harmadik sorozat a franchise-ban, az eredeti show és a „Blue's Room” után, melyet a Nick Junior, azaz a legkisebbeknek szóló csatorna sugároz a tengerentúlon. Az újraindítás során új műsorvezető érkezett, Josh, azaz Joshua Dela Cruz, valamint a Spice Family, az az a Fűszer-család két új tagja, akik ikrek, Zsálya és Gyömbér.

Az animációs karakterek terveit, melyek korábbi bábokon alapulnak, teljesen felrissítették a bemutatóhoz. Az eredeti show két műsorvezetője, Steve és Joe visszatérő karakterként jelennek meg a műsorfolyamban. Állandó karakterek Kéken, a kutyán kívül Tickety Tock, az óra, Lapát és Vödör, Asztalfiók, Postaláda, és Csúszós Szappan. E legutóbbi karakter a fenti epizódban nem jelenik meg. 

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató