2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Továbbra is Karácsonyt szidják a dugóban rekedt autósok - Videó

Budapesten még mindig a dugó a legforróbb téma.

A Budapest Beszél csapata megint a dugóban ücsörgő fővárosi autósok nyomába eredt, ugyanis Budapesten továbbra is a dugó a legforróbb téma. „A fővárosiak kezdenek türelmetlenek lenni, nem kímélték Karácsony Gergelyt” – olvashatjuk a videó kiajánlójában.

A stáb olyan kérdéseket tett fel az autósoknak, hogy „Mióta ülnek a dugóban?” vagy, hogy „Mi okozza a dugót?” – utóbbira szinte kivétel nélkül Karácsony Gergely és a városvezetés volt a válasz. Akadtak olyan sofőrök, akik már egy órája araszoltak a kocsisorban, és várhatóan még ugyanennyi volt nekik hátra, de az agglomerációba való ki- és bejárás is óriási nehézségekkel jár.

„Ma Budapest közlekedés szempontjából elesett. Katasztrofális! Tarlós idején azért lényegesen jobb volt, noha akkor is voltak felújítások. A meggondoltság és a szakmaiság szerintem nagyobb volt” – mondja egy taxisofőr.

Sokan a biciklisávokra panaszkodnak

„A kerékpár sávokat egyszerűen nem használják ki” – mondja egy sofőr –  „Nem építettek bicikliutakat, hanem a sávokból vettek el”. A bicikliutakról egy másik sofőr azt üzente a főpolgármesternek, hogy „tüntesse el őket, de k*va gyorsan”.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató