2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Az összes fehér ember lelövéséről és elásásáról beszélt egy pszichiáter a Yale Egyetemen

Nehéz jobb példával előállni az elit intézmények haladó, tehát radikális baloldali szellemiségének totalitárius jellegére, mint a Yale Egyetem Orvostudományi Iskolájának előadása, amelyet egy indiai migránshátterű pszichiáter, Aruna Khilanani tartott A fehér elme pszichopátiás problémái címmel.


 Rod Dreher, a Danube Institute vendégkutatója, a The American Conservative magazin főszerkesztője, Bari Weiss amerikai véleményíró és szerkesztő honlapján talált rá a felvételre, és írta meg gondolatait a fehérellenes rasszista incidensről – hívja fel rá a figyelmet szemléjében a Danube Institute.
 
Bari Weiss, aki dolgozott már a The Wall Street Journal újságnál, a New York Times magazinnál, és jelenleg a német Die Welt-en publikál, kiemelte Aruna Khilanani beszédének a legvérlázítóbb pontjait.
 
Ezek a következők:
 
A fehér emberekkel való beszélgetés időpazarlás. A saját életeddel fizetsz érte, hiszen kiszívják minden energiádat. A fehér emberektől felforr a vérem – mondta a pszichiáter.
 
Azon gondolkodtam, milyen fantasztikus lenne revolvert fogni minden fehér ember fejéhez, aki utamba kerül, eltemetni a testüket, megtörölni véres kezeimet, majd bármiféle bűnös érzés nélkül továbblépni. Azzal az érzéssel, mintha egy rohadt nagy szívességet tettem volna a világnak.
 
A fehér embereknek már jó ideje elment az eszük.
 
A fehér emberek megfélemlítve érzik magukat, amikor a fajok kérdését hozzuk fel. Úgy érzik, köszönetet kell mondanunk nekik mindazért, amit értünk tettek. Összezavarodtak, és mi is. Folyamatosan elfelejtjük, hogy a fajokról való közvetlen beszélgetés a lélegzetünk pazarlása. Arra kérünk egy elmebeteg, erőszakos ragadozót, aki azt hiszi, hogy szent vagy szuperhős, hogy vállaljon felelősséget. Nem fog megtörténni. Öt lyuk van az agyukban. Konkrétan olyan, mintha egy téglafalnak csapkodnád a fejed. Nem a legjobb ötlet.
 
Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy felesleges a fajokról való beszélgetés a fehér emberekkel, mert rossz helyről közelítik meg a témát. A rasszizmus kezelése feltételezi, hogy a fehér emberek képesek látni és feldolgozni mindazt, amiről beszélünk. Hát nem teszik. Ezért is hangoznak olyan bután. Nem is tudják, hogy álarcot viselnek. A fehér emberek azt gondolják, hogy ez a tényleges arcuk.
 
A Danube Institute vendégkutatója felteszi a kérdést:

"El tudják képzelni, hogy ezen erőszakos, rasszista beszédet maga a nagymúltú Yale Egyetem szponzorálta? A plakátról is megbizonyosodhattunk róla".

 
Amivel mindannyiunknak szembe kell néznünk, az a tény, hogy ez a pszichiáter Amerika egyik legrangosabb egyetemének égisze alatt olyan előadást tartott, amelyben menthetetlenül és féktelenül rasszista hangokat hallatott.
 
Ráadásul a beszéde után hosszú idő telt el, mire a Yale vezetése arra jutott, hogy megpróbálnak elhatárolódni.
 
"MAGUK A DIÁKOK SEM MERTEK ELLENKEZNI ÉS SZEMBESZEGÜLNI, ATTÓL TARTVA, HOGY ELTANÁCSOLJÁK ŐKET".
 
Meghökkentő látni az elit gondolkodásmódját – írja Rod Dreher. A fehérellenes rasszizmust hangoztatják és ezt pozitív hozzáállásnak könyvelik el.
 
"EGY PSZICHIÁTER, AKIT YALE FELKÉRT, HOGY BESZÉLJEN A FEHÉR EMBEREKRŐL, MINT PSZICHOPATÁKRÓL, NYÍLTAN FANTÁZIÁL A FEHÉR EMBEREK MEGGYILKOLÁSÁRÓL A BŐRÜK SZÍNE MIATT. ÉS A VILÁG NEM HÁBORODOTT FEL".
 
A New York Times nem reagált. A Washington Post nem ellenezte. A baloldali, demokrata kötődésű sajtó tehát hallgatott…
 
Az a tény, hogy az indiai migránshátterű pszichiáter, Aruna Khilanani gátlások nélkül tudott ilyen beszédet mondani, a következményektől való mindennemű félelem nélkül, sokat elárul arról, hogy hol tart az emberiség.
 
Forrás: szekelyfold.ma

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató