2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Jákob megjelent Békéscsabán: kapott egy pohár narancslevet

Narancslevet osztogatott a Jobbik hétfő kora esti békéscsabai utcafórumán az egyik jelenlévő, Galló Ferenc. Kapott tőle egy-egy pohárral Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje és Stummer János, a párt előválasztási képviselőjelöltje is.

– Érdekes, hogy Jakab Péter egy olyan embert talált jelöltnek Stummer János személyében a választókerületben, aki nem békéscsabai. Budapestről ejtőernyőzteti ide, miután leszerepelt Erzsébetvárosban – mondta Galló Ferenc. Kiemelte: nem akart senkit sem provokálni, egy igazi geget akart csinálni azzal, hogy a nyári forróságban hűsítő narancslevet osztogatott.

Jakab Péter az utcafórumot megelőző, Petőfi ligetben tartott sajtótájékoztatón azt mondta: a vidék felzárkóztatását ítéli a legfontosabbnak, a Békés megyei béreket is emelni szükséges. Stummer János azt mondta: 18 esztendős koráig élt Békés megyében, itt érettségizett, utána a fővárosban tanult és dolgozott. Békés megyeinek vallotta magát, bár a 2020-as vagyonnyilatkozatában egy budapesti családi ház szerepel.

Forrás: Beol

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató