2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Tombol az MSZP-s szennyoldal: buzizták Ronaldót és siegheileztek is a magyar drukkerek

A Föld S. Péter nevű szarházi a Hírklikk-en mocskolja a magyar szurkolókat.

 
Ronaldót buzizták az elkeseredett magyarok, meg volt némi siegheilezés is kedden a magyar portugál meccsen. Igaz, a mainstream sajtó nem adott róla hírt, de a Nemzeti Sport videóján jól hallatszik a rossz emlékeket idéző szöveg, meg látszik is a náci karlendítés. A portugál világsztár lebuzizásáról a news24 számolt be. „Cristiano, homoszexuál” – hörögte a horda és nagyon büszkék voltak magukra. A magyarok egy csoportja megint megmutatta magát a világnak - írja Föld S.

Hozzátette:

Cserbenhagyott, lesajnált, kétségbeesett emberek masíroztak a Puskás Aréna felé, majd ültek fel a lelátóra. Mitől lett volna jó kedvük? Bármekkora is volt a parasztvakítás, semmi jóra nem számíthattak a meccsen. Ezt még persze elviselték volna valahogy, hozzászokhattak az elmúlt évtizedekben, de ami ennél is rosszabb, a mérkőzés után sem várta őket semmi jó.

Persze ezt még az első meccs után írta a szarházi. Az sem zavarja, hogy milyen jól játszottak a magyar játékosok és a 86. percig teljesen partiban voltunk. A mérkőzés végén maradtunk csak alul, illetve azóta már egy 1:1-es döntetlent is játszottunk a franciák ellen.

Nem maradhatott ki az orbánozás sem:

Orbán és társai egy ideje – és még egy ideig – azt tesznek az országgal, amit akarnak. Ha úgy tartják jónak, lopnak, ha ahhoz van kedvük, hazudnak.

Az is fáj ennek a szerencsétlen Föld S.-nek, hogy a saját tüntetéseiken százak vannak, a meccsre meg tízezrek vonulgattak...

Értem én az indulatot, nem lehet nem érteni. Hatékonyabb lenne persze, ha ezek az elkeseredett magyarok nemcsak a portugál meccs előtt, hanem más alkalmakkor is, és persze más jelszavakkal vonulnának. Nemcsak Budapesten, hanem a vidéki városokban és falvakban, és nem néhány ezren lennének, hanem sokszor ennyien

- írja picsogva, majd így zárja sorait:

Ameddig nem ez lesz, addig marad a reménytelenség és a kilátástalanság. A megmásított múlt, az elhazudott jelen, az ellopott jövő. Mindez magyarra fordítva: Cristiano homoszekszuál. Még szerencse, hogy a szólás szabadsága a futballmeccseken megmaradt. Lehet buzizni Ronaldót, siegheilezni, akinek ehhez van gusztusa.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató