2021. július 25. - Jakab, Kristóf
EUR : 358.76
USD : 304.68
Időjárás ikon34°21°

FeGyőr: interjút adtam a legolvasottabb francia lapoknak, és elmondtam, hogy Orbán elnyomó rendszert épít

Ezzel dicsekszik a momentumos hazaáruló a Facebookon.

„Európa-körutam első két napján interjút adtam Franciaország legolvasottabb lapjainak, a Le Monde-nak és a Le Pointnak is. Mindkét médiumnak elmondtam: az Orbán-kormány a magyar és európai adófizetők pénzét ellopva épít elnyomó rendszert Magyarországon, és ugyanebből a pénzből növeli saját és családtagjai vagyonát.

Éppen ezért a kormányváltás után azonnal csatlakozni fogunk az Európai Ügyészséghez – az uniós pénzek ellopásának 2022 után nem lesz helye ebben az országban.

Ahogy a magyar társadalom érdekeivel szembemenő Budapest-Belgrád vasútvonalnak és a Kínai Kommunista Párt befolyását növelő, az országot eladósító Fudan Egyetemnek sem lesz helye. Meg fogjuk szabadítani Magyarországot Orbán Viktortól, és ezzel megszabadítjuk Európát Putyin és a Kínai Kommunista Párt trójai falovától – ebben is közösek az érdekeink Franciaországgal.

Beszéltem Orbán Viktor propagandájáról is, amit áttételesen EU-s pénzből is finanszíroz: ennek a része az LMBT-törvény köré épült uszítás és gyűlöletkeltés is, amivel a hatalmon maradás érdekében akarja megosztani a magyar társadalmat.

A magyar társadalom ellen írott propagandatörvényeket és az országot keleti diktatúráknak kiárusító terveket nyomtalanul el fogjuk törölni, a helyükön pedig egy új, nyugati Magyarország alappilléreit fogjuk lefektetni.

2022 után Magyarország leveti magáról az elnyomó Orbán-kormányt, és visszatér a nyugati útra – ez az üzenetem egész Európának.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató