2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Most takarodjatok a német kurva anyátokba! Már Puskás Ferenc is szivárványban díszeleg Németországban

Folytatódik a német téboly: Puskás Ferencet szivárványos karszalaggal ábrázolta egy balos napilap.

Döbbenetes szintre jutott a magyar pedofilellenes törvény ellen harcolók lobbija Németországban: egy ismert német napilap, a TAZ szivárványos karszalaggal ábrázolta Puskás Ferencet a szerda esti magyar-német Eb-mérkőzés felvezetőjében. A nehezen értelmezhető lépés arra vezethető vissza, hogy a magyar parlament a napokban elfogadta a gyermekek védelmét biztosító pedofilellenes törvényt. 
A törvény akkora haragot váltott ki a meleglobbi képviselőiből és a német politikusok jelentős részéből, hogy a végén az egyik portál,  (TAZ) a rövid felvezetőhöz mellékelt fotón bosszúból szivárványos karszalaggal ábrázolta a futballtörténelem egyik legjobb játékosát, Puskás Ferencet.

Láthatóan a germán érzékenységet nem sértette sem a történelemhamisítás, sem pedig az, hogy egy már tizenöt éve elhunyt nemzeti ikont figuráztak ki. Az előbb említett portál, a TAZ bár objektív-független napilapnak aposztrofálja magát Facebook-oldalán, az magyarosan annyit jelent, hogy a lapot baloldali csoportok gründolták össze még 1978-ban.

Forrás: Origo, PS

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató