2021. december 02. - Melinda, Vivien
EUR : 364.35
USD : 321.69
Időjárás ikon

Eric Zemmour is kiállt a magyar kormány mellett

Éric Zemmour jobboldali francia esszéíró és politikai elemző a francia CNews televízióban állt ki Magyarország kormánya mellett, az európai LMBTQ-lobbi és az Európai Unió összehangolt támadását pedig politikai botránynak nevezte – írja az Origo.

Zemmour az interjúban elmondta, hogy a labdarúgó Európa-bajnokságot is – mint oly sok nagyszabású sportversenyt – foglyul ejtették különféle lobbik és mozgalmak, amelyek felhasználják a népszerű sportokat és sporteseményeket saját kisebbségi ideológiájuk terjesztésére.

Ha a nézők a szeretett sportot és saját csapatuk játékát nézik, és eközben élvezik a versenysorozatot, könnyedén eshetnek abba a tévedésbe, hogy az eseménysorozat közben megjelenő – politikai vagy kereskedelmi (reklám-) – üzenetek szintén pozitívak és helyesek. Számos politikai rezsim kihasználta válogatottjának a labdarúgó-világbajnokságon való eredményes szereplését saját politikájának népszerűsítésére: Mussolinitól kezdve a brazil államfőn keresztül egészen a francia Jacques Chiracig.

Ugyanezen a haszonleső alapon kapcsolódott be a labdarúgó-bajnokságba a BLM-lobbi, ami a játékosok letérdelésén keresztül jelenik meg. Idén pedig már az LMBTQ-lobbi is feltűnt a sorban, hogy a játékokat követő tömegekhez szólhasson.

Mindkét ideológiai csoport ugyanazon az alapon működik:

ha egy ország kormánya ellenzi az antirasszista ideológiai mozgalmat, akkor rasszistának bélyegzik. Ha az LMBTQ-lobbi propagandáját ellenzi, akkor homofóbnak nyilvánítják.

A francia elemző a most elfogadott gyermekvédelmi törvényről is kifejtette véleményét.

„A családbarát Orbán-kormány törvénymódosítása nem a homoszexuálisok ellen szól. Az új törvény nem bünteti, nem diszkriminálja a magyarországi homoszexuális embereket. Az új törvény mindössze annyit tesz, hogy tiltja a homoszexualitás és a transzszexualitás reklámozását az iskolákban a gyerekek körében. Ha most közvélemény-kutatást indítanánk Franciaországban a kérdésről, ezzel a franciák 80 százaléka is egyetértene. Ezt fájlalja az LMBTQ-lobbi.

A gyerekek azért járnak iskolába, hogy írni, olvasni tanuljanak, és nem azért, hogy olyan órákon vegyenek részt, ahol homoszexuálisok azt mondják nekik, hogy a homoszexualitás csodálatos, gyere, szállj fel velünk a fedélzetre!”


Franciaország és Magyarország egyaránt és egyformán toleráns a homoszexualitással szemben: azt nem szankcionálja és nem diszkriminálja.

Zemmour Európa vezetőinek nyilatkozatait is kritizálta, amelyekben a közös európai értékekre hivatkozva bírálták Magyarországot.

A homoszexualitás nem tartozik az európai értékek közé, ahogy Von der Leyen asszony állította. Európát kereszténydemokraták alapították, kereszténydemokrata értékek mentén. Ennek pedig nem volt része az LMBTQ-értékrend. Ezért hamis azt állítani, hogy az LMBTQ-ideológia az európai értékek egyike. Ez az állítólagos új érték pedig a nemzeti identitást és az egyének identitását akarja lerombolni, és új társadalmi normákat teremteni.”

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató