2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Két német leszbika elmondta, hogy őket a Puskás Arénában megütötték és leköpték, mert szivárványt festettek az arcukra

Két német orvostanhallgató, a Magyarországon tanuló Emilia és Filippa jelentkezett be pénteken a Bild élő műsorába. A német szennyoldal, amúgy a német közéletben befolyásos bulvárújság videófelvételeket is bemutatott, amelyen a rendőrségi feljelentés mellett a Puskás Arénában lezajlott jelenetek és a feltételezett támadók is látszanak - utóbbiak arca kitakarva.

VIDEÓ ITT!




A két egyetemista története úgy szól, hogy kimentek a szerdai portugál-franciára a Puskásba, de ott természetesen számos magyar szurkolóval is találkoztak. Akik nem hagyták szó nélkül, hogy a lányok szivárványos zászlót pingáltak az arcukra és a kalapjukra, jöttek a beszólások, hogy ez undorító, bemutattak nekik és így tovább. A németek elmondása szerint a meccs végén vitába szálltak a magyar szurkolókkal, akik közül kettő megütötte és leköpte őket. (Természetesen erről nincs felvétel, csak a rágalmazás megy...)

A lányok sérelmezik, hogy a rendezők nem álltak ki mellettük, és a rendőrség is csak hosszas kérlelés után volt hajlandó jegyzőkönyvet felvenni, nekik kellett kiharcolni, hogy vallomást tehessenek. 

Emilia és Filippa amúgy az elmúlt egy évben nagyon jól érezte magát Budapesten, de most már elegük lett.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató