2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Szabó Tímea feljelenti a Fidelitas tagjait, mert tönkretették a "méhlegelőt"

Engem nem zavar a primitívség, ha azt a négy fal között csinálják – írja a képviselő Facebook-oldalán.


 
Amint arról korábban beszámoltunk, a Fidelitas lekaszált egy méhlegelőt: a Fidesz ifjúsági szervezete szerint Budapest városvezetői a közterület gondozására is alkalmatlanok.

Feljelentést teszek a Fidelitas ellen természetkárosítás miatt, miután benzines fűkaszával letartoltak egy budapesti méhlegelőt – reagált a Fidelitas akciójára Szabó Tímea. A Párbeszéd frakcióvezetője úgy fogalmaz: „Engem nem zavar a primitívség, ha azt a 4 fal között csinálják, de ezek a fiúk egy politikai hecc kedvéért rombolnak, rombolnak és rombolnak.”

A betonfétises ifjú fideszesek képtelenek elviselni azt, hogy Budapest vezetése eltökélt abban, hogy a város területén növekedjenek a növény- és állatvilág természetes élőhelyei.
Ezek a fidelitasos barbárok most nem restelltek egy gyógyuló területet, gyeptársulást tönkretenni, amelyben védett növények és rovarok is voltak, így természetkárosítás bűntettét is elkövették.”

A párbeszédes politikus a poszt végén hozzátette: 

„Elég volt ebből a barbárságból, a pusztító hergelésből, a klímaváltozás tagadásából és az az ellen való védekezés akadályozásából!”
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató