2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Szijjártó Péter a pedofiltörvényről: Ebből nem fogunk engedni, jöhet itt bárki, fenyegethet bármivel

A liberális mainstream globális fake news támadást indított Magyarországgal szemben a pedofilellenes törvény miatt. Ez a törvény egyetlen társadalmi csoportot sem diszkriminál. Lefordítottuk rengeteg nyelvre, senkit nem érdekel, mi a valóság, csak nyomják a propagandát – hangsúlyozta Szijjártó Péter a pedofilellenes törvénnyel kapcsolatban.

Hétfő este az ATV Egyenes beszéd című műsorában a külgazdasági és külügyminiszter hangsúlyozta, hogy a törvény alapján 18 éves kor alatti gyermekek számára öncélú szexuális tartalmak megjelenítése tilos, legyen szó hetero- vagy homoszexuális tartalomról. Kifejtette, hogy a törvénynek két része van: az első rész a legszigorúbb büntetést szabja ki a pedofil bűnözőkkel szemben, a második rész pedig arról rendelkezik, hogy a szülő kizárólagos joga, hogy a tizennyolc év alatti gyermekének a nevelésével kapcsolatos szexuális edukációt elvégezze.

A SZÜLŐKRE KELL BÍZNI A SZEXUÁLIS FELVILÁGOSÍTÁST

A miniszter szerint a szülőkre kell bízni a szexuális felvilágosítást. Szólt arról is, hogy neki egy hét és egy tíz éves fia van, és kikéri magának, hogy bármilyen NGO foglalkozzon a felvilágosításukkal. Azt mondta, hogy azért nem lehet erről a kérdésről normálisan vitázni, mert a törvény támadói prekoncepciókból indulnak ki.

Nem jogos, hogy sértve és bántva érzik magukat a homoszexuálisok, hiszen a törvény nemcsak arról szól

– magyarázta a külügyminiszter, aki kiemelte, hogy a törvény alapján tizennyolc éves kor alatti gyermekek számára öncélú szexuális tartalmak megjelenítése tilos, legyen az hetero- vagy homoszexuális tartalom.

Ebből nem fogunk engedni, jöhet itt bárki, fenyegethet bármivel

– jelentette ki.

HATALMAS ELLENSZÉL

Arra a kérdésre, hogy gondolták-e azt, hogy ekkora balhé lesz belőle, Szijjártó úgy reagált: evidencia, hogy minden ilyen döntést hatalmas ellenszélben kell végrehajtani. Szerinte a szülői jogosultságok levezethetőek az uniós alapértékekből. Elmondta, hogy az unió indít majd kötelezettségszegési eljárást, de nagyon érdekesnek tartja, hogy már a vizsgálat megkezdése előtt ítéletet hirdetett a Bizottság elnöke.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató