2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Üzenet a holland libsiknek: Foglalod a k***anyádat

Pataki Tamás írása

Mint ismert, Hazánk hágai nagykövetségének épületére óriási szivárványzászlót akasztottak.


 
„»Holland liberális terroristák támadták meg a hágai magyar nagykövetséget. A D66 nevű terrorszervezet aktivistái LMBTQ-cordon sanitaire-t vontak a nagykövetség épülete köré, meggyalázták a magyar nemzeti jelképeket, a nagykövetet elfogták és villámérzékenyítésre ítélték. A nagykövetség területét a helyi no-go zónán belüli LMBTQ-barát zónának kiáltották ki, bevonták a németalföldi szivárványtúra útvonalába és a nemváltást alkotmányos szabadságjognak nyilvánították – ám ez utóbbi intézkedések ellen határozottan tiltakozott az amszterdami kalifátus vezetője és a brabanti emír«.

A fenti idézetet egy nem létező sci-fi regényből másoltam ki, de már nem kell hosszú évtizedeket várnunk arra, hogy mindez valósággá váljon és kortárs realista prózának minősüljön. Aki olvasta a Gerilla című regényt, az tudja, hogy miről beszélek. Sőt, mérget vennék rá, hogy a fenti idézetet egyes nyugati liberálisok legszívesebben nem disztópiaként, hanem utópiaként olvasnák. Erre vágynának.

Egyelőre annyi igaz az egészből, hogy hazánk hágai nagykövetségének épületére óriási szivárványzászlót akasztottak (embert mellé egyelőre még nem). Az akció mögött egy podcast készítői állnak, akik Magyarország hágai nagykövetével akartak beszélni a pedofília elleni magyar törvényről (őszinte szándékukban bizonyára nem kételkedhetünk). A nagykövetség épületénél megjelenők között volt a D66 nevű holland liberális párt – a Momentum ottani nővérpártja – egy politikusa, Jeanet van der Laan és egy Joost Hofman nevű, hollandiai illetőségű, médiafigyelemre áhítozó exhibicionista alak. Sőt, a férfiegyednek tűnő Joost Hofman még egy szivárványszínűre átszabott magyar futballmezt is elővett és felmutatott a kameráknak. Az sem elképzelhetetlen, hogy érintve érezhették magukat, hisz ezentúl kellemetlen lesz a Kelet-Európában turistáskodó nyugat-európai pedofiloknak.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató