2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Görögország: Először egy afgán, majd három pakisztáni erőszakolta meg a várandós nőt

A fiatal, kétgyermekes és jelenleg harmadik gyerekével várandós édesanya azért ment be a városba, hogy megjavíttassa a telefonját. Az utcán azonban találkozott egy afgán bevándorlóval, aki egy ideig sétált vele, majd egy kieső helyre vitte és megerőszakolta.


 
A sokk hatása alatt álló anyuka ezek után két pakisztáni segítségét kérte, akik ahelyett, hogy segítettek volna, a zaklatott nőt az alagsori lakásukba vitték, ahol már várt rájuk egy harmadik férfi, akivel együtt csoportosan megerőszakolták a fiatal nőt.
 
A szomszédok meghallották a nő segélykiáltásait, és kimentek az erkélyre, hogy megnézzék, mi történik, ki hív segítséget. Ennek hatására, és attól tartva, hogy a rendőrség hamarosan megérkezik, az elkövetők elengedték a nőt a lakásukból.
 
Az egyes sajtóhírek szerint enyhén szellemi fogyatékos nő végül a helyi kórházba ment, jelentette az esetet, a rendőrséget pedig a lakáshoz irányította, ahol letartóztatták a három pakisztáni bevándorlót.
 
A lakásban az egyik, 25 éves illegális bevándorló ruháit lefoglalták, mivel tartalmazta az egyik férfi DNS-anyagát. A három férfi ellen vádat emeltek, a negyediket pedig továbbra is keresik, és a hírek szerint a görög rendőrség kiterjedt nyomozást folytat az első erőszakos afgán ellen.
 
A három pakisztáni férfiból kettőt előzetes letartóztatásba helyeztek, a harmadik társuk szabadlábon védekezhet.
 
Forrás: V4NA

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató