2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Hosszú Katinka és Szoboszlai Dominik a legértékesebb magyar sportolók

Előretört a futball a Forbes idei listáján, ahol az eredmények mellett a pénztermelő képességet is súlyozták.


 
A Forbes magyar kiadása idén is összesítette a legérdékesebb magyar sportolók listáját. Fontos, hogy ez a lista nemcsak a legjobb sportolókról szól, hanem arról is, kinek milyen pénztermelő és márkaépítő képessége van.

A listán sokat lépett előre a foci, amit több mindennel lehet magyarázni: egyrészt még most is zajlik az Európa-bajnokság, de egyes játékosok ettől függetlenül is nagyon sokat építettek a saját imázsukon.

A tavalyi eredményekhez képest így is változatlan Hosszú Katinka első helye, de Szoboszlai Dominik úgy tudott focistaként holtversenybe kerülni vele, hogy a támadó idén pályára sem lépett tétmeccsen, sérülése miatt pedig az Eb-re készülő válogatott keretébe sem került bele.

Őket követi az úszó Milák Kristóf és a már említett Gulácsi Péter, a focista Szalai Attila rekordot döntött azzal, hogy az ötödik helyen nyitott a listán. Az indoklás szerint ehhez az kellett, hogy az isztambuli Fenerbahce focistája aktívan használja a közösségi médiát is, ahol nagyon sok aktív rajongója van.

Nem töri meg a hatodik és a hetedik helyezett sem az úszás-foci duót, Kapás Boglárka és Willi Orbán foglalják el, utánuk következik Fucsovics Márton teniszező, az úszó Cseh László, és holtvesenyben Lio Shaoang és Lio Shaolin Sándor gyorskorcsolyázók.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató