2021. július 28. - Szabolcs
EUR : 361.8
USD : 307.18
Időjárás ikon35°19°

Kamu Geri: "a gonoszság kormánypolitikává vált"

Az alkalmatlan főpolgármester - miközben Budaepsten nem lehet elviselni a koszt, a szemetet, a bűzt, a hajléktalanokat, a kutyaszart meg a dugókat - megint miniszterelnökösdit játszik a Facebookon. Még arra is volt ideje a baromnak, hogy külföldön kampányoljon, holott semmilyen nyelven nem beszél. 

Ezt írja most a Facebookon:

Amikor a gonoszság kormánypolitikává válik: tönkretesznek, csődbe taszítanak egy egész várost, semmi másért, csakis azért, mert a választók ellenzéki városvezetést választottak másfél éve. Most mindannyiunknak szolidárisnak kell lennünk Dunaújvárossal, ahonnan a kormány egyetlen tollvonással elvonta a bevételeket.

A Fidesz választókerületi elnökének kezdeményezésére a kormány úgy döntött, hogy az eddig Dunaújvárosnak járó iparűzési adóbevételeket a fideszes vezetésű megyei önkormányzathoz irányítják át azzal, hogy „különleges gazdasági övezetet” hoznak létre a térségben. Miközben több ezer milliárd hitelt vesznek fel Kínától és Oroszországtól, szórják a tízmilliárdokat vadászati világkiállításra, Mészáros Lőrincre, a saját kiváltságosaik 1 százalékának gazdagodására, aközben azt akarják bemesélni, hogy szükségük van arra a bevételre, amit most elvesznek Dunaújvárostól.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató