2021. július 28. - Szabolcs
EUR : 361.8
USD : 307.18
Időjárás ikon35°19°

Botrány: Pikó 1,5 milliárdért játszott ki kerületi ingatlanokat a veszélyhelyzetben, egyedül

Kocsis Máté beszámolója az ellenzéki polgármester gyalázatos tettéről.

Józsefvárosban Pikó András másfél milliárd forintért adott el kerületi ingatlanokat a veszélyhelyzet alatt, saját hatáskörben, egyedül. Azt hiszem ezt nevezik brutális vagyonfelélésnek, a jövő eladásának, a baloldali propagandasajtó pedig megint hallgat. (És valahogy maga Pikó is elfelejtett posztot írni.) A nem túl okos és nem túl szorgalmas, ellenben rendkívül arrogáns polgármesterünk a mutyizásba, a vagyon kijátszásába gyorsan belejött, és úgy látszik a világ pénze sem elég a haverok kifizetésére, a megemelt politikai költségekre.

Nézzünk 3 tényt a Pikó András által aláírt dokumentumokból!

 . Adósság nélkül, 13 milliárdos plusszal vette át a kerületet. (Csak összehasonlításképpen: amikor polgármester lettem, 11 milliárd forint adósságot örököltem meg, köszönhetően például Molnár György helyi MSZP elnöknek, aki manapság már C8-as “civilként” adogat tanácsokat újra az önkormányzatnak, legutóbb pedig a kedvenc kocsmája előtt záratták le az utcát.)

 . Tavalyról majdnem 5(!) milliárd forintja maradt meg a kerületnek. Ez volt ugye az az év, amikor Pikó azt hazudta, hogy a “kormány kifosztja a kerületet”.

 . Soha nem gazdálkodott korábban Józsefváros akkora költségvetésből, mint Pikó András idén. Ez 28 milliárd forintot jelent. (A mienk 17-21 milliárd körül mozgott annak idején, mégis tudtunk folyamatosan felújítani, most nem történik szinte semmi a kerületben, ellenben rohad le minden.)

Ezek a tények. Most mindezek ellenére nagyszabású vagyonfelélésbe is kezdtek, közben még a balatoni strandot is átjátszották vitorlás haveroknak. Talán időszerű lesz lassan foglalkoznunk Pikó András azon mondatával, miszerint: “nem tudok mit csinálni, hat pártot kell kifizetnem”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató