2021. december 02. - Melinda, Vivien
EUR : 364.35
USD : 321.69
Időjárás ikon

Lekurvázta a pártból kilépőket az MSZP elnöke

"Örömlányos mentalitás"

– ezzel reagált az MSZP társelnöke a kilépésekre az előválasztás előtt.

Kunhalmi lebukása után Tóth Bertalan "örömlányos mentalitásúnak" nevezte az MSZP-ből kilépőket  - írja a hirado.hu portál.

Ahogyan arról korábban a hirado.hu beszámolt, Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke az ATV-ben bírálta Gyurcsány Ferenc kormányzását és pártját a szocialistáktól kilépett vagy kizárt politikusok kapcsán. Kunhalmi szavait hamarosan cáfolta az általa az MSZP-be átlépő DK-snak titulált Bulitka András.

A lebukás után az MSZP is közleményt adott ki, amelyben korrigálni próbálták Kunhalmi baklövését.

"Az MSZP társelnöke Sárosy Zoltánról beszélt, aki korábban DK-s volt, és most az MSZP jelöltjeként indul az előválasztáson Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 3. számú választókerületében. Reméljük, ezzel a félreértelmezési problémát sikerült megnyugtatóan tisztáznunk" – írta a párt.

Most a Magyar Nemzet számolt be arról, hogy Tóth Bertalan MSZP-társelnök "örömlányos mentalitású embereknek" nevezte a szocialista pártot otthagyó politikustársait. Az MSZP több emblematikus politikusát is elveszítette az utóbbi hetekben, a legtöbb kilépő pedig Gyurcsány Ferenc pártjában lel menedékre - írja a Bennfentes.net.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató