2021. szeptember 19. - Vilhelmina
EUR : 351.42
USD : 298.4
Időjárás ikon21°11°

Szabó Tímea padlón: Kövér megküldte őt egy 9,6 milliós bírsággal

Most kaptam a levelet: Kövér László 9,6 millió forintra büntetett, amiért kitűztem a Fidesz-logóval összemontírozott kínai zászlót aznap, amikor megszavazta a Fidesz, hogy a Kínai Kommunista Párt megrendelésére idetelepítik a Fudan Egyetemet!- visítja Szabó Tímea a Facebook-oldalán.


Az időzítés stílszerű, hiszen ma van a Kínai Kommunista Párt 100. születésnapja. Gondoltam, hogy küldök én is valami ajándékot, de azért nem 10 milliós „meglepetésben” gondolkodtam.
Hiába erőlködik egyébként Kövér házmester és Orbán Viktor, nem ijedek meg, és főleg nem hátrálok meg az ország függetlenségéért folytatott küzdelmünkben!
Nem hagyom, hogy Orbán egy 450 milliárd forintos kínai hitellel minden magyar embert 110 ezer forinttal, minden 2 gyerekes családot közel félmillió forinttal adósítson el egy olyan kínai egyetem miatt, amely elveszi a vidéki magyar fiatalok lakhatását, ahova a magyar diákoknak évi 2,5 millió forint a tandíj, és amely a kínai titkosügynökök búvóhelye lesz!

Folytatom a küzdelmet, nem hátrálok meg! Nem adjuk az országunkat a Kínai Kommunista Pártnak!

Itt Magyarország függetlensége a tét!

Mi nem vagyunk közpénzzel kitömött NER-szervezet, mi csak a ti támogatásotokra támaszkodhatunk az orbáni elnyomás és az elhallgattatás elleni harcunkban! Ha tudtok, akár csak pár ezer forinttal is támogatni minket ebben, azzal ezt a küzdelmet segítitek!
Nagyon köszönjük!- zárja sírását Szabó.

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató