2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Már kaphatóak a C&A üzletekben LMBTQ egyenruhák is

A boltban számos ruhadarabot be lehet szerezni, ezidáig azonban politikai tartalmú pólókkal és nadrágokkal még nem rukkoltak elő.

A 888.hu olvasói levélben kapta az árucikkekről képeket. Azt írták, hogy ezek a ruhák egy kis, de nem eldugott helyen voltak megtalálhatóak. Sokkoló belegondolni, hogy ezeket képesek felvenni emberek – Pride-hónap ide vagy oda.

Azt azonban hozzáteszi, hogy amíg a képek készültek, addig a közelben senki nem tartózkodott. Talán a magyarok hatalmas többsége erre a propagandára még immunis...

Ám ha egy gyanútlan vásárló, ha szereti a Star Wars filmeket, vagy nagy rajongója a Bolondos dallamok meséknek, akár meg is eshet, hogy bevásárol ilyen pólókat.

Nem kímélte meg az LMBTQ lobbi a Marvelt sem, az is szivárványszínbe borult.

Nyári időszakra kapható ujjatlan pólók is.

„Mindenki szabadon szerethet” „Légy büszke arra aki vagy” – micsoda coelho-i magasságok!!

„Egyek vagyunk együtt”, „Légy bárki, aki akarsz lenni” – olvasható a pólókon. Majd kis betűkkel így folytatódik: „Mi erősek vagyunk együtt”.

Kapható sapkák és zoknik is a szivárvány színeivel.

Jól látható, hogy újabb fokozatra kapcsolt a szivárvány-lobbi. Vajon mikor jön el az a nap, mikor kötelezővé teszik ezeknek a viselését a Pride-hónapokban? Vagy majd ha idővel kineveznek egy teljes évszakot, vagy akár egy-egy évet, akkor kötelező lesz ilyesfajta pólókban kiállni? Különben az, aki nem áll be a sorba, akkor megkapja a liberóktól a stigmákat és bélyegeket?

Jól látható az a tendencia, hogy ez akár mozgalommá is válhat. Az egyenruha, mint ötlet, már megfogalmazódott.

Vajon mi lesz a következő?

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató