2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Orbán: támadták az országunkat, de senkinek nem maradtam adósa a különféle támadások esetében

Péntek reggel a Kossuth Rádióban beszélt a kormányfő az EU-csúcson történtekről.

Van egy gyarmattartó tempó az unióban
 
A nemrég tartott uniós csúcson a migrációnál és a bankadónál is támadták az országunk, de senkinek nem maradt adósa a különféle támadások esetében. Van egy gyarmattartó tempó az unióban, ennek a legjobb példája a holland kormányfő – magyarázta.
 
Az egész mögött egy morális felhatalmazás is van, így a holland kormányfő személyesen meg van győződve arról, hogy ő magasabb rendű, mint a magyarok. Sokan a gyarmattartó múltból magukkal hozták ezt a gyarmattartó attitűdöt.
 
Nyugaton úgy döntöttek, hogy NGO-k, és szivárványos civil szervezetek tartsanak érzékenyítő és felvilágosító órákat már óvodában is.
 
Van egy nagy vita, ami arról szól, hogy a gyerekek szexuális nevelésének az ügye kire tartozik. Nyugaton úgy döntöttek, hogy NGO-k, és szivárványos civil szervezetek tartsanak érzékenyítő és felvilágosító órákat már óvodában is.
 
Nálunk nem ez a döntés született. A törvény nem szól a 18 éven felüliekről, hanem csak a gyerekekről. A szülői elsőbbség jogát az állammal és az iskolával szemben mi elismerjük – mondta. Bár mindenki azt csinál felnőttként, amit akar, de az csak rájuk tartozik. A szülőnek kell dönteni, hogy kiteszi-e ilyeneknek a gyereket.
 
Fel kell készülni a migrációs nyomásra
 
A Soros-hálózat abban érdekelt, hogy minél negatívabb színben tüntessék fel Magyarországot.
 
A migráció témakörére az uniós csúcson mindössze nyolc percet szántak. A kormányfő elmondta, ha Afganisztánban összeomlás lesz, akkor nagyon jelentős migrációs hullám lesz. Magyarországnak is érdemes részt vennie az afgán stabilizációban.
 
Elmondta, hogy míg tavaly 10 ezer, idén eddig már 38 ezer illegális migráns jelent meg az országhatáron. Fel kell készülni egy nagyobb migrációs nyomásra.
 
A nemzeti konzultáció legfőbb kérdése is, hogy milyen világra készülünk.


 
Forrás: MTI

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató