2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Egyetemisták tiltakoztak az ELTE bölcsészeinek érzékenyítő kampánya ellen

A LMBTQ-lobbi és a genderpropaganda immár nem csak Nyugaton, de nálunk is leuralta a felsőoktatást, azonban vannak még józan hallgatók, akik szembe mernek szállni a fősodorral. Az Egyetemi Ellenállás Budapesten és Szombathelyen akciózott az agymosással szemben.

Az Egyetemi Ellenállás egy a Hatvannégy Vármegye által életre hívott diákszervezet, amely védelmet kíván adni a liberális terrorral szemben, és különféle akciókkal leplezik le a felsőoktatásban jelenlévő botrányos állapotokat, megszervezik a diákság normális, jobboldali, hagyományokat ápoló részét, a magyarországi egyetemeken és főiskolákon egyre agresszívebb a liberális diktatúrával szemben.

Ennek keretében akcióztak a héten több egyetemi városban is. A baloldali lobbi által egy ideje leuralt ELTE BTK (bölcsészettudományi kar!!!) nemrégiben érzékenyítő képsorozattal jelentkezett közösségi oldalán, ahol többek között arra is felhívják a figyelmet milyen névelővel kell megszólítani a különféle genderekhez tartozó egyéneket (mindezt persze angolul, hiszen a magyarban, lévén nemsemleges nyelv, ez teljesen nonszensz).

A posztot ugyan törölték a Citizen Go telefonos kampánya után, azonban a lobbi továbbra is tevékenykedik az egyetemen. Az Egyetemi Ellenállás azonban a visszakozás ellenére is úgy gondolta, hogy szükséges az emberek figyelmét felhívni az egyetem falain belül terjedő káros tendenciákra.

A diákszövetség budapesti tagszervezete az ominózus kar épülete előtt, a szombathelyiek pedig az ELTE Savaria kampuszán hajtották végre figyelemfelhívó akciójukat, melynek keretében az épületek előtti járdára a következő feliratot festették fel:

Stop LMBTQ-propaganda Egyetemi Ellenállás.

Vas megye székhelyén a felfestést a pénteki nap folyamán sebtében el is távolították, annak ellenére, hogy korábban a helyi városvezetést az nem zavarta, hogy hónapokon keresztül aszfaltra fújt momentumos logók csúfították Nyugat királynőjét.

Nem hagyhatjuk, hogy az egyetemeinken végleg átvegye a szivárványos mocsok az uralmat. Gátat kell szabnunk, ugyanis számos hallgatótársunkat tévesztik meg, verik át mézes-mázas szavaikkal a létrontás képviselői. Harcoljunk a normalitásért!

– írta közleményében az Egyetemi Ellenállás.

Szombathely ellenzéki vezetésű, ráadásul Gyurcsány/Dobrev kebelbarátjának, Czeglédy Csabának is otthont ad.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató