2024. április 24. - György
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Allahu Akbar! Kiabált a migráns és agyonszúrt egy másikat a menekültszálláson

  • Grevenben történt az eset, egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsérült.
  • A feltételezett elkövető 2015-ben érkezett Németországba, és 2018 januárja óta élt a létesítményben - közölte az ügyészség.
  • Lehetséges, hogy a férfi a bűncselekmény elkövetésekor "alkohol és kábítószer hatása alatt" állt.


Egy halott a menekültszálláson elkövetett késes támadásban, számol be a bennfentes.net a Weltre hivatkozva.

Egy észak-rajna-vesztfáliai menekült- és hajléktalanszállón élő 25 éves férfi állítólag megkéselt egy másik férfit, és súlyosan megsebesített egy másikat. A szemtanúk szerint azt kiabálta, hogy "Allahu akbar".

Egy ember meghalt, egy másik pedig megsebesült egy késes támadásban egy menekült- és hajléktalanszállónál Grevenben vasárnap este. Egy gyanúsítottat letartóztattak a helyszínen - közölte az ügyészség. A rendőrség szerint egy 25 éves afgánról van szó, aki a szálláshelyen él.

A szemtanúk szerint a fiatalember késsel támadt a szállás 35 éves azerbajdzsáni lakosára és egy 43 éves németre, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrség szerint a 35 éves férfi a helyszínen meghalt, míg a 43 éves férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Gyilkossági csoportot hoztak létre, és a gyanúsított indítékának felderítése folyamatban van. Szemtanúk szerint a 25 éves férfi nem sokkal a támadás előtt azt kiáltotta, hogy "Allahu akbar". A feltételezett elkövető 2015-ben érkezett Németországba, és 2018 januárja óta élt a létesítményben - közölte az ügyészség. Lehetséges, hogy a férfi a bűncselekmény elkövetésekor "alkohol és kábítószer hatása alatt" állt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató