2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A német migrációs politika a vesztét okozhatja Németországnak

A Hans-Georg Maassen Németország korábbi volt hírszerzési főnöke egy angol lapnak adott interjúban beszélt arról, hogy miért volt hibás a német migrációs politika.

Angela Merkel német kancellár bevándorlási politikája „végzetesnek” bizonyult Németország számára – mondta Hans-Georg Maassen Németország korábbi volt hírszerzési főnöke. Hans-Georg Maassen, az Alkotmányvédelmi Hivatal (BfV) volt vezetője, amely nagyjából megfelel a brit MI5-nek vagy az Egyesült Államok FBI-jának, hat évig vezette a német hírszerzést, többek között az Európai migránsválság alatt 2015-ben. Maassen jelenleg a német parlament, a Bundestag jelöltjeként indul, a jobbközép Kereszténydemokrata Uniója (CDU) színeiben.

Egy interjúban az egykori kém vezető azt mondta, hogy a német nép nem érti azt a migrációs politikát, amely lehetővé tette, mintegy 1,2 millió bevándoroljon az országba.

„[A németek] egyszerűen nem tudják megérteni, miért jönnek egyre többen ebbe az országba, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan nincs joguk menedékjoghoz; miért nem deportáljuk őket, és a politikusok miért csak beletörődnek abba, hogy az itt élők áldozatul esnek ezeknek a migránsoknak ”

– mondta Maassen.

Elmondta, hogy Merkel vezetésével a CDU mint párt „nyilvánvalóan sok kárt okozott”.

Miközben a 66 éves Merkelt „erős akaratú nőnek és vezető politikai előadónak” minősítette Maassen, és méltatta az euróövezet pénzügyi válságában betöltött szerepét, de elmondta az is, hogy az ország több fájdalmasan rossz fordulatot is vett.„Csak azt gondolom, hogy kár, hogy jóval a németországi potenciálunk alá esünk” – mondta.

Az a benyomásom, hogy sok ember békét kötött azzal a ténnyel, hogy politikailag és gazdaságilag egyre inkább hanyatlunk.„

A 2015-ös migráció eredménye, hogy várhatóan Németország lakosságának legalább egyharmada külföldi háttérrel rendelkezik 2040-re, és a nagyvárosokban valószínűleg a lakosság 70 százaléka migráns háttérrel fog rendelkezni –írta meg a Breitbart.

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató