2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Hat regisztrált szexuális ragadozót és pedofilt azonosítottak be a San Franciscó-i LMBTQ Férfikórusban

Nem kell összemosni őket, hiszen együtt vannak.

Akkor boruljon az a bizonyos bili. 

Ahogyan arról beszámoltunk, az LMBTQ férfikórus eljön majd a gyerekeinkért, és átváltoztatják őket. Ettől volt hangos az elmúlt napban az internet. A Rohadékok elkezdték törölni az összes videójukat, mert kettő órával ezelőtt, amerikai patrióták több pedofilt is megtaláltak a "férfikórusukban."

Véleményünk szerint, most kell bedőlnie az egész LMBTQ mozgalomnak és lobbinak Magyarországon, és véleményünk szerint a kormánynak, most kell határozott fellépést mutatnia. A napnál is világosabb, hogy az LMBTQ lobbi a pedofiloké! Nekünk, nemzetieknek pedig, most kell igazán hangosnak lennünk, és biztosítani arról a kormányt, hogy milliók állunk mögöttük. Egyszer s mindenkorra tiltsák be és tegyék ki Magyarországról az összes LMBTQ szervezeteket, azokat a civilnek hazudott szervezeteket is, akik gyerekeink életére törnének. 

A Bennfentes.net nagyszerű oknyomozásának köszönhetően számolhattunk be erről, és átemeljük a teljes cikküket:

-Amerikai patrióták folytatták az oknyomozást.

-A kórus által előadott "mű" szerint "Eljövünk a gyermekeitekért, megtérítjük őket!"

-A 444 védelmébe vette a kórust, és a kormányt, valamint a kormánnyal nem ellenséges médiát homofóbozza.

-Amerikai patrióták eddig 6 regisztrált szexuális ragadozót és pedofilt azonosítottak a San Franciscó-i Meleg Férfikórusban.

Július 1-jén egy San Franciscó-i melegkórus tagjai úgy döntöttek, megmutatják a "homofób" közösségnek, hogy mit gondolnak a világról: dalban üzenték meg a szülőknek, hogy "átformálják" a gyerekeiket. Most kiderült, a kórus tagjai között 6 regisztrált szexuális ragadozó és pedofil található.

We convert your children (Átváltoztatjuk a gyermekedet) című daluk a YouTube-on Üzenet a meleg közösségtől címmel volt elérhető.

A dal a következő sorral indul, magyarra lefordítva:

"Azt hiszed, átformáljuk a gyermeked, ha szabadon cselekedhetünk
Elismerem – ezúttal igazad van
Átváltoztatjuk a gyermekedet
Csöndben és finoman, és aligha veszed majd észre"

Rod Dreher konzervatív író nyilvánvalónak tartja, hogy a zeneszámot a San Franciscó-i melegek egy hangos kisebbsége írta és tette közzé, hogy aztán – belátva, hogy ezzel csak a melegekkel szemben köztudomású sztereotípiák közül is a legrosszabbat erősítik – el is távolítsák azt az online felületekről.

Dreher úgy véli, a videó puszta léte is igazolja, hogy a magyar jogalkotó miért lépett jót, amikor távolította az LMBT-propagandát a gyermekektől. A videó a Pride-hónap tiszteletére készült, felhívva a figyelmet arra, hogy bár az LMBT-lobbi jelentős előrehaladást könyvelhet el magának, még van hová fejlődni.

Friss fejlemény, hogy amerikai patrióták a San Francisco-i melegkórus tagjai között 6 igazolt, regisztrált szexuális ragadozót és pedofilt azonosítottak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató