2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Jakab ellopta a dalt és ő van felháborodva: Elénekeltem az életérzést ami a fórumaimon van

A dal szerzője, szövegírőja és előadója viszont nem volt elragadtatva attól, hogy Jakab hozzányúlt a számhoz. „Az eredeti, levédett Kié ez az ország című dal szövegírója, zeneszerzője és előadója én vagyok, mely az 1993-as Ez egy kutya világ című lemezemen jelent meg. A dalt semmiféle politikai célzatú felhasználásra, reklámra, nem engedélyeztem. Különösen úgy nem, hogy a szöveg bizonyos részeit átírják, és politikai felhangot adjanak neki. Felszólítjuk Jakab Pétert, hogy a videófelvételt törölje, távolítsa el!” – írta Vörös István Facebookon, miután szerkesztőségünk megkereste az énekest, és felhívtuk arra a figyelmét, hogy Jakab undorító módon, törölte a kommentjét a videója alól.

„A felvételen egy spontán éneklés történt az egyik barátommal. Nem átírtam a dalt, hanem egy, az országjárás során megtapasztalt életérzést öntöttem éneklés közben improvizálva szavakba, megfelelve a dal eredeti üzenetének: ez az ország a tied is. Ma inkább a Mészáros Lőrinceké, akik – ahogy a dal is mondja – elverik a pénzt, miközben mások csak robotolnak” – mondta a Telexnek Jakab Péter a spontán éneklésből lett incidensről.

 

Mi már nem is keresünk erre a viselkedésre szavakat, amit ez a senkiházi megenged magának. Mehetsz az anyádba a jogászaiddal együtt, Te veszett kutya.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató