2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Visít a sorosista, migránsimogató szervezet: "Orbán megbetegítette a magyar lelket és ha hagyjuk, meg is fogja ölni”

A Soros-féle Migration Aid közleményt adott ki.

„Több kormánypárti napilap is ugyanezzel a szalagcímmel jelent meg: »Már a gyerekeket sem kímélik a homoszexuálisok«. Négy éve a választási kampányban a migráns + Soros kombó volt, ami a fideszes propaganda célkeresztjébe került. Az egyszerű kormánypárti szavazó nyilván nem tud cizellálni, neki minden migráns, ami idegennek tűnik, más bőrszínű, más nyelvet beszél. Ezzel a propagandával ágyazott meg a fidesz annak az idegenellenességnek, ami azóta is rákos daganatként falja fel belülről a magyar társadalmat. Emlékszik még valaki egyáltalán arra, hogy a magyarokat vendégszerető népként tartották nyilván a világban?

2021-ben szintet lép a gyűlöletkeltés, most már a szexuális orientációt támadja. Milyen érzés ez azoknak a fideszes képviselőknek, szavazóknak, akik maguk is érintettek?Ez az a pont, amikor a rákos sejtek még mélyebbre hatolnak a társadalom testébe, már nincs különbség idegen és saját között. Mindenki feláldozható a rövidtávú politikai haszonszerzés érdekében, a saját szavazótáboron belüli kisebbség is. A fideszes homoszexuálisok elvesztését pótolják azok a szélsőséges szavazók, akik minden másságra gyűlölettel tekintenek – valami ilyesmi agyrém győzhette meg az új kampányról az értelmi szerzőket.

Már nem számít az ember. Nem számítanak az érzelmek, emberi kapcsolatok. Nincsenek értékek, csak hangzatos szavak mögé bújtatott hatalmi vágy.Orbán nem dicső hadvezérként fog bevonulni a történelembe, hanem mint az a politikus, aki megbetegítette a magyar lelket. És ha hagyjuk, meg is fogja ölni.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató