2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Csőcseléknek nevezte a magyar szurkolókat a momentumos Orosz Anna

És akkor ismét megmutatta a valódi arcát a Momentum.

Az EB alatt válogatott mezben pózoló, hirtelen futball rajongóvá avanzsált Fekete-Győréknél lejárt a like-szüret, ezzel együtt pedig a futballrajongók ismét csőcselékké minősültek vissza a momósok szemében. Orosz Anna, Újbuda országgyűlési képviselőjelöltje, egy Facebook-posztban tapsolt annak a felháborító és igaztalan döntésnek, mely szerint az UEFA három zárt kapus meccsel és pénzbírsággal büntette Magyarországot a szurkolók rasszista és homofób viselkedése miatt. Mellékesen pedig lecsőcselékezte a magyar drukkereket.

A momentumos politikus közösségi oldalán azt írta:
 
Természetes, hogy mindig, minden körülmények között a magyar válogatottnak szurkolunk. És természetes az is, hogy mindig, minden körülmények között határozottan visszautasítjuk a kirekesztés, a rasszizmus és a homofóbia minden formáját. Ugyanúgy határozottan elítéljük azt is, ha a minősíthetetlenül viselkedő csőcseléket a Fidesz politikusai mentegetni próbálják. Ez nem szurkolás, hanem szégyenteljes, vállalhatatlan viselkedés!

Orosz Anna tehát láthatóan örült annak, hogy jól megbüntették a rasszista, homo- és mindenfób magyar szurkolókat, akiket az EB-lázzal járó lájkvadászat lejártával egyszerűen csőcseléknek nevezett. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy mit gondolt a felvilágosult, lelkesen BLM-térdelő angol drukkerekről, akik saját focistáikat inzultálták, majd összeverték az olasz szurkolókat.

Forrás: PS

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató