2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Karnyújtásnyira a győzelem: felvonta az uniós zászlót Dobrev Zalaszentgróton

A DK-s politikus szerint történelmi bűnt követ el és semmibe veszi a Zalaszentgrót-jellegű települések jövőjét az, aki kétségbe vonja, hogy hazánknak az Unióhoz kell tartoznia. 

Hétfőn Zalaszentgróton kezdte meg országjárását Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje. Az ásványvízről is ismert Zala megyei város Gyurcsány Ferenc feleségének kedvencei közé tartozik, mert – mint írja – a polgármester és csapata „nagyszerű munkát végeznek a városban”. 

Dobrev Klára szerint Zalaszentgrót az élő példa arra, hogy Magyarország helye az Európai Unióban van, hiszen a város „az uniós forrásoknak köszönhetően lassan egy kis ékszerdobozzá fejlődött”. A miniszterelnök-jelölt szerint történelmi bűnt követ el és semmibe veszi a Zalaszentgrót-jellegű települések jövőjét az, aki kétségbe vonja, hogy hazánknak az Unióhoz kell tartoznia. 

Gyurcsány Ferenc felesége egyébként azért látogatott a zalai városba, hogy részt vegyen a felújított önkormányzati hivatal ünnepélyes átadásán. Az eseményen Dobrev vonta fel az Unió zászlaját a hivatal előtt.

Mint ismert, tegnap Zalaegerszegen tüntetők várták Gyurcsány feleségét.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató