2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Megfutamodott a Háttér Társaság a nemzeti ellenállás tüntetése miatt

Az LMBTQP lobbiszervezet fejtágítást akart tartani a normalitást védők ellen való jogi fellépés lehetőségeiről, de a bejelentett tüntetés miatt nem mertek az előadás meghirdetett helyszínére jönni.

Tüntetést tartott a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a Háttér Társaság budapesti irodája előtt. Mint ismeretes, ide hirdették meg azt az előadást, melynek a “Hatékony fellépés a gyűlölet-bűncselekmények ellen” címet adták. A homoszexuális lobbival szembeni ellenállást évek óta hátukon vivő szervezetek és személyek azonban tüntetést hirdettek a normalitás és az igazság védelmében.

Kónyi-Kiss Botond, a HVIM alelnöke ismertette, hogy az LMBTQP lobbi mit is ért “gyűlölet-bűncselekmények” alatt.

Elmondta, hogy gyűlölet bűncselekmény szerintük az, ha az általuk megfogalmazott, úgynevezett “előítélet indikátorok” valamelyike megállapítható egy bűncselekmény kapcsán. Kónyi-Kiss idézett abból a “szakmai anyagból”, melyben a lobbisták felsorolják ezeket az előítéleteket: ha a sértett “sötét bőrű, kipát, pajeszt vagy szivárványszínű kitűzőt visel”, továbbá, ha például valaki tagja vagy szimpatizánsa a Betyárseregnek, HVIM-nek, MÖM-nek vagy fociultra csoportoknak.

“Egy szó sem esik az irományban sem a magyarok elleni gyűlölet-bűncselekményekről, lincselésekről, gyilkosságokról, sem a hagyományos értékek elleni, vérlázító provokációkról”

– zárta gondolatait Kónyi-Kiss Botond, utalva a Szent Korona szivárványos meggyalázására és a karácsonyi családellenes TV-hirdetésre.
 
Tőle a HVIM társvezetője vette át a szót. Barcsa-Turner Gábor folytatta a megkezdett gondolatot, felhívva a jelenlévők figyelmét arra, hogy az globális LMBTQP lobbi Magyarországon is – állítólagos üldöztetésük ellenére – egyfajta deep state-et működtet, vagyis szinte láthatatlan módon, a háttérben meghúzódva, de a magyar államra, minisztériumokra, az ügyészségekre és a rendőrségre komoly befolyásoló hatással bír. Erre a legjobb példa éppen az, hogy a HVIM alelnöke által ismertetett, “előítélet indikátorokat” kiagyaló anyagot a Legfőbb Ügyészség felháborító módon beépítette az eljárásrendjébe.

 “A születési nemek alaptörvénybe foglalása, az azonos neműek örökbefogadásának megnehezítése és az LMBTQP iskolai lobbitevékenységének tiltása tehát jó irány, de nem vagyunk elégedettek! Ezeknél sokkal mélyebbre beette már magát a lobbi az államszervezetbe, a következő feladat tehát, hogy leválasszuk az összes mérgező csápját valamennyi állami szervről!”

– mondta el a vármegyés vezető.

A következő felszólaló Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke volt, aki kiemelte a nemzeti ellenállás sok-sok győzelmét és eredményét. Dúró Dóra könyvdarálása az egész ország figyelmét felhívta a lobbi gyermekeket veszélyeztető tevékenységére, aminek hatására a közelmúltban törvényt is alkotott az országgyűlés a legkisebb korosztály védelméről. Az pedig történelmi jelentőségű lépés, hogy a Mi Hazánk Mozgalom lefoglalta az Andrássy utat a Budapest Pride felvonulásának idejében, így a deviancia propagandistái nem vonulhatnak a főváros szimbolikus jelentőségű sugárútján. Hogy mekkora eredmény ez valójában, azt maguk az LMBTQP menet szervezői írták le a bírósághoz benyújtott felülvizsgálati kérelmükben, melyben úgy fogalmaznak, hogy az “Andrássy út lezárása ellehetetleníti a Budapest Pride megtartását”.


 
Novák Előd után Dr. Téglásy Imre, az Alfa Szövetség elnöke lépett a mikrofonhoz, aki beszédében kifejtette, hogy a normalitást, az egészséges, hagyományos rendet védelmezők nem gyűlöletből cselekszenek. A gyűlölködők, akik valóban veszélyt jelentenek a társadalomra, azok a lobbisták, akik azon ügyködnek, hogy a hagyományos világot, családot és nemi szerepeket lerombolják.

A tüntetés utolsó szónoka Budaházy György volt, aki 2002-től kezdődően napjainkig végigvezette a LMBTQP lobbi térnyerését, hiszen maga is aktív részese a lobbival szembeni, két évtizedes ellenállásnak. A történelmi összefoglalás után viszont a jelenről és a jövőről beszélt.

Meghirdette, hogy az idei Budapest Pride felvonulásra számos kis csapat fog beszivárogni, akik a gyermekeket születési nemüknek megfelelő, egészséges nevelésben, így alapvető személyiségi jogaikban korlátozó szülők törvényellenes magatartását fogják dokumentálni.

“Feljelentések tömegeit fogjuk megtenni, és most végre ők fognak bíróságra járni helyettünk!”

– üzente Budaházy.
 
Mi is felhívunk mindenkit arra, hogy legyen aktív részese az ellenállásnak! Jöjjön el a meghirdetett demonstrációkra, ne maradjon csendben, mert a sok-sok kis győzelem is azt bizonyítja, hogy mi vagyunk, akik gátat szabunk a világhódító szándékkal száguldó őrületnek. Tudjuk, hogy a globális lobbi ahhoz van hozzászokva, hogy ahol ők megjelennek, ott mindenki csak visszavonulót fúj, de jó, ha hozzászoknak, hogy Magyarország az a hely, ahol nem hátrálunk. Magyarország az az ország, ahol megálljt parancsolunk nekik.


Forrás: Szent Korona Rádió

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató