2021. október 26. - Dömötör
EUR : 364.46
USD : 312.84
Időjárás ikon12°

Felhőszakadás, jégeső, viharos szél: ez vár ránk vasárnap

Vasárnap a napsütést sokfelé zavarhatják gomolyfelhők, és több tájegységünkön is kialakulhatnak lokális jelleggel záporok, zivatarok, helyenként felhőszakadásra, jégesőre is számítani kell. Az északias szelet többfelé kísérhetik élénk, nyugaton erős, zivatarok környezetében pedig viharos lökések. Hajnalban 16-22, délután 27-35 fokot mérhetünk, de a zivatarokat követően több fokkal visszaesik a hőmérséklet - olvasható az Időkép előrejelzésében.Hétfőn a nyugati tájak kivételével még több helyen kialakulhatnak átmenetileg záporok, zivatarok. A több napsütés a Dunántúlon várható. Az északias szelet élénk, erős lökések kísérhetik. A csúcshőmérséklet 26 és 31 fok között alakul - írja az Időkép.
  
Kedden a sok napsütés mellett már csak elszórtan északkeleten és nyugaton alakulhat ki időnként egy-egy zápor, esetleg zivatar. Az északi-északnyugati szél élénk, helyenként erős lesz. Délután 26-32 fok valószínű.

Szerdán és csütörtökön a napos időszakok mellett időnként gomolyfelhők is megjelennek az égen, de jelentős csapadék sehol sem várható. Szerdán még többfelé, csütörtökön már csak helyenként lehet élénk, esetleg erős az északi-északnyugati szél. Délutánonként 25-30 fokra van kilátás.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató