2021. szeptember 19. - Vilhelmina
EUR : 351.42
USD : 298.4
Időjárás ikon21°11°

Megerőszakolt egy kisfiút az afgán migráns, azt mondta, azért, mert nincs felesége

Mohammad Rahman Arsala harmincéves afgán migráns három évvel ezelőtt az őt befogadó Franciaországban megerőszakolt egy 12 éves fiút. A férfit letartóztatták, a bíróság nemrégiben hozott ítéletet az ügyében. Az ügyvédje arra utalt, hogy a pedofil férfi szülőhazájában, Afganisztánban bevett norma a kiskorú fiúk idősebb férfiak általi szexuális zaklatása.
 

Egy afgán migráns Franciaországba érkezése után két évvel, 2018-ban szemet vetett egy 12 éves kisfiúra. A buszon figyelni kezdte a gyermeket, majd amikor az leszállt a járműről, követni kezdte. A pedofil férfi a karjánál fogva egy játszótér melletti elhagyatott házba vonszolta a fiút, ahol megerőszakolta. Arsala ezután, mintha mi sem történt volna, visszavitte a gyereket elrablásának helyszínére. Ott négy lány lett figyelmes a zavartan viselkedő kisfiúra, ők értesítették a rendőrséget is. A férfi elmenekült, de a hatóság a nyomára bukkant és letartóztatta.
 
Az afgán férfi azzal érvelt a bíróságon, hogy

nem követte volna el a bűncselekményt, ha házas lett volna, ha van egy felesége

, aki – mint mondta – kielégíti a szükségleteit.
 
Ügyvédje pedig azt kérte a bíróságtól, hogy vegye figyelembe a vádlott „kulturális” hátterét. Mint fogalmazott: „Mindannyiunkat más kulturális normák befolyásolnak.” Ezzel arra utalt, hogy a pedofil férfi szülőhazájában, Afganisztánban bevett „norma” a kiskorú fiúk idősebb férfiak általi szexuális zaklatása.
 
Arsalának nem ez volt az egyetlen kifogásolható megnyilvánulása. 2018 áprilisában hazavitt magával egy fiatal lányt és a falhoz vágta, valamint egy iskola előtt kisgyerekekről is készített fényképeket, valamint rajtakapták, amint egy strandon maszturbál.
 
Letartóztatása után a börtönben bántalmazott egy ápolónőt, és azzal is vádolják, hogy szexuálisan bántalmazta egy rabtársát.
 
Mohammed Rahman Arsala a kisfiú megerőszakolásáért 15 év börtönbüntetést kapott.
 
Forrás: V4NA

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató