2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Megjött az álarcos alak: 4,5 milliárd forintnyi EU-s támogatást zsebelt be egy politikus és holdudvara

Jelentkezett az álarcos férfi.

- Újabb pendrive érkezett a bennfentes.net szerkesztőségébe Anonymous videójával.

- Az álarcos alak azt mondja: 4,5 milliárd forint európai uniós támogatást és 300 millió forintnyi állami közbeszerzést nyert egy politikus cége és "haveri cégek".


Újabb felvétel érkezett a bennfentes.net szerkesztőségébe. A vasárnapihoz hasonló módon, hétfő reggel is egy motoros futár hozott egy pendrive-ot, hasonlót mint vasárnap délután, csak most fekete színűt.- írja a portál.

Az adathordozón ismét egy Anonymous-álarcos alak jelent meg és olvasott fel egy szöveget, amelyben azt mondja: egy politikus és a hozzá kapcsolható cégek négy és fél milliárd forint európai uniós támogatást és 300 millió forintnyi állami támogatást nyertek el.

Ahogy Anonymous fogalmaz:

"Annyit még segítek, hogy a politikus, akiről szó van, négy és fél milliárd forintnyi EU-támogatást vett fel saját és haveri cégein keresztül. Ja, és 300 millió forintnyi állami közbeszerzést is el tudtak hozni. Jó dolguk van a politikusoknak! De ki lehet ő? Ha eltaláltátok, újra jelentkezem!"

 

Az álarcos alak a videó elején vasárnapi videóüzenetére is utal. Ahogy arról elsőként a bennfentes.net számolt be, vasárnap délután egy fehér pendrive-ot kapott szerkesztőségünk, amelyen Anonymous egy nagy leleplezést ígért. Egy kétszínű politikus lebuktatását ígérte, aki szerinte kettős játékot űz. Arra nem utalt sem a vasárnapi, sem a hétfői videóban, hogy melyik párt tagja lehet az érintett politikus, de még azt sem tudni, hogy kormánypárti vagy ellenzéki honatyáról van-e szó.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató