2023. szeptember 22. - Móric
EUR : 385.61
USD : 361.87
Időjárás ikon29°17°

Kamu Geri: A Fidesz miatt vannak dugók Budapesten

Teljesen agyhalál.

Nemcsak a fővárosi, hanem az elcsúszott kormányzati felújítások miatt is alakulnak ki dugók Budapesten, írja Karácsony Gergely keddi Facebook-posztjában. A dugóokozással vádolt főpolgármester szerint

"most, hogy kiderült, hogy két elfuserált kormányzati beruházás, az M0-ás déli Duna-híd és a H7-es csepeli HÉV soha véget nem érő felújításához hasonlóan a Nyugati pályaudvar felújítása is tovább csúszik, ezzel tovább nehezítve a Budapesten közlekedők életét, jó lenne egy kis szerénység a Fidesz politikusaitól".

Szerinte "az M0-ás déli Duna-hídjának javítása 2020-ra egyszer már elkészült, azóta mégis többször újra le kellett zárni, korlátozások vannak érvényben most is, ami hatalmas terhet jelent a városnak. A csepeli HÉV átadása is már több mint fél éve csúszik az atlétikai stadion építése miatt." Karácsony emlékeztet arra, hogy a HÉV átadását tavaly karácsonyig ígérték, mégis azóta is kényszerű átszállásra és pótlóbuszozásra kényszerülnek a csepeliek, "nem csoda, hogy sokan inkább az autót választják helyette".

Hozzátette:

miközben a Fidesz azért támadja őket, amiért a kormánypárt által csaknem egy évtizeden át halogatott beruházásokat megcsinálják, "ők nem képesek akár csak egy beruházást is időben, a tervek szerint befejezni és átadni".
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató