2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Jákob öt „Nem”-mel szavazna a népszavazáson

„Ugyan ki akarná támogatni, hogy kiskorú gyermekek számára elérhetőek legyenek a nemi átalakító kezelések?” – tette fel a kérdést bejegyzésében a Jobbik elnöke. 

Jakab Péter Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében tette világossá, hogy a kormány által népszavazásra bocsátott öt kérdés mindegyikére ő maga „Nem”-mel válaszolna. Az általa „kamu”-nak nevezett népszavazással kapcsolatban azt a kérdést tette fel, hogy „Ugyan ki akarná támogatni, hogy kiskorú gyermekek számára elérhetőek legyenek a nemi átalakító kezelések? 
Minek ehhez népszavazást tartani?”

A Jobbik elnöke a Fidesz által kezdeményezett helyett egy alternatív népszavazást szeretne, amelyben olyan kérdéseket tenne fel, miszerint „Támogatja-e, hogy a magyar kormány befejezze a lopást?”, vagy „Támogatja-e, hogy meginduljon az elszámoltatás, és börtönbe kerüljenek azok, akik kifosztották a nemzetet?”

A poszt végén a miniszterelnökre utalva Jakab azt írja: „Bolondra én se bíznék közpénzt. Egy országot meg pláne. És Te? Hamarosan népszavazás lesz erről is. Úgy hívják, hogy választás! Ott már Te döntesz”.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató