2021. október 24. - Salamon
EUR : 363.24
USD : 312.01
Időjárás ikon12°

Jákob: Orbán bolondot csinált magából

Jakab Péter Orbán Viktor szokásos reggeli rádióinterjújára reagált.„Orbán ma erőt akart sugározni a rádióból, helyette bolondot csinált magából” – kezdte a gyurcsányista Jobbik elnöke a Facebook-posztjában.  

Jakab Péter először felhívta a figyelmet, hogy Orbán Viktor egy mondattal intézte el a lehallgatási botrányt, Pintér Sándor szerinte már mindent elmondott az ügyben.  

A jobbikos képviselő rádiókabarénak nevezte az interjút, mivel szerinte a miniszterelnök olyan helyzetektől akarja megvédeni a magyarokat, „nehogy nemi átalakító műtéteket akarjanak kérni anyától meg apától szülinapra, mert azt hallották az iskolában, hogy az jó.”

„A gyermekek védelméről beszél az, aki azzal mutat példát a gyerekeknek, hogy lopni, csalni, hazudni menő dolog, lehallgatni másokat még menőbb, miközben az emberei ereszen csúszkálnak, jachton prostiznak, vagy épp szexuálisan bántalmazott gyerekeken élvezkednek. Ez aztán a fideszes gyermekvédelem” – írta Jakab. Azt szintén kritizálta, hogy Orbán szerint az EU-s helyreállítási alapnál a korrupciós kritika csak egy fedősztori. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató