2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Már nőként éli életét a Netflix sorozatsztárja

Tommy Dorfman nem érezte magát eléggé biztonságban, hogy kimondja döntését, mostanra azonban már büszkén vállalja, és jól is érzi magát átalakult testében.

A Time magazinnak adott interjújában fedte fel a Netflix népszerű sorozatának, a 13 okom volt-nak a sztárja, hogy már egy éve nőként éli életét. Tommy Dorfman, aki a műsorban Ryan Shaver karakterét alakította, illetve Lena Dunham készülő filmjében is szerepelni fog, teljesen titokban kezdett neki a nemi átalakulásnak, egy év után mert először a nyilvánosság elé állni, és kimondani transzneműségét. Az interjúban elmondta, nem érezte magát eléggé biztonságban, hogy kimondja döntését, mostanra azonban már büszkén vállalja, és jól is érzi magát átalakult testében.

Azt nyilatkozta, úgy érzi, most épp újra bemutatja magát, és hozzátette, ő nem is érezte sosem azt, hogy kell neki egy nagy coming out, hiszen mindig is nyíltan vállalta önmagát, de azért ezzel a bejelentéssel azt szeretné tisztázni, a neve továbbra is Tommy, azonban a she, tehát az E/3 női alakját preferálja.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató