2022. augusztus 20. - István
EUR : 405.05
USD : 398.4
Időjárás ikon38°23°

Tóth Bertalan: Orbán lett a szabadság és a demokrácia ellensége!

Fullba nyomja a kretént a megszűnés szélén álló MSZP társelnöke.

„Azt akarja, hogy egy újabb, általa kitalált brüsszeli »támadás« kapcsán, az ő ostoba és gonosz kérdéseivel foglalkozzunk, ahelyett, hogy a Fidesz-kormány lehallgatási botrányáról, a boltokban érezhető brutális drágaságról, az egekbe ugrott benzinárról, az alacsony nyugdíjakról, az emberek egyre nehezebb megélhetéséről beszéljünk! 

(Ezzel együtt kíváncsi lennék, hogy Orbán a népszavazási kérdéseit az adriai jachtozós-prostis fideszes Borkaival, a pedofil fideszes Kaletával vagy a meleg orgiáról droggal menekülő fideszes Szájerrel akarja-e reklámozni. Mert erről valamiért nem beszélt...)

Tegyük egyértelművé: ami most zajlik, nem tréfa. Uszító propaganda folyik, és a rogáni gépezet goebbelsi módszereket használ, »ellenségképeket« gyártva. 

És nem a liberálisok váltak a szabadság ellenségeivé – ahogyan Orbán mondja –, hanem Orbán liberális politikusból, a Fidesz pedig liberális pártból lett a szabadság és a demokrácia ellensége! Ahol a Fidesz-rezsim nem meghallgatja, hanem lehallgatja az embereket; ahol a hatalom lábbal tiporja a sajtószabadságot, üldözi a civileket, korlátozza a sajtó munkáját, és meg akar félemlíteni mindenkit, aki tőle független.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató