2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Budai: FeGyőr a román mezt szivárványosra cserélte

Fekete-Győr András mezt cserélt! - írja a Fidesz országgyűlési képviselője a Facebookon.

Nézd meg a szivárványos, baloldali politikusokat!

A momentumos Fegyőr, a román válogatott sárga mezét szivárványosra cserélte, és abban pózolt az uniós pénzeket ellopó Cseh Katalinnal és nagyot mondó Donáth Annával a 26. Budapest Pride Fesztiválon ! ( jó nagy diktatúra lehet Magyarországon, ha ez már a 26. Pride  )

Ezek a “ derék “ olimpiát megfuró, momentumosok, egy szóval nem mondták, hogy gratulálnak Szilágyi Áronnak, immáron harmadik olimpiai aranyérme miatt!

Persze, mit is várhatunk attól az olimpia “ gyilkos” pártocskától, ahol így cserélgetik a mezeket, és akik összeálltak vagy összefeküdtek Gyurcsány Ferenccel!!?

Na, és mit várhatunk attól Fekete-Győrtől, aki szó szerint szarnak nevezi a magyar focit, majd a budapesti foci EB-n ott pózol a lelátón, mint valami paprikajancsi!

Szerintem azt várhatjuk tőlük amit eddig, vagyis azt, hogy minden erejükkel a magyar sport tönkretételén fognak dolgozni!

Ezeknek a mezt cserélgető, köpönyeg forgató momentumos “ okos tojásoknak” soha nem volt fontos a magyar sport, és ezt vastagon bebizonyították.

Ma pedig, Szilagyi Áron olimpiai bajnokunk csattanós választ adott nekik!

Hajrá magyar olimpikonok! Hajrá Magyarország !

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató