2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Hadházy Ákos garázdálkodott, majd ugyanerre buzdította követőit is

A politikus szerint határozottabban kell fellépni a kormány „egyértelműen kommunista és fasiszta rendszert idéző propagandája ellen”.

 

Hadházy Ákos hivatalos Facebook-oldalára töltött fel egy videót, amelyben letépi a kormány egyik Nemzeti Konzultációt népszerűsítő  plakátját. A Momentum által támogatott politikus a videóhoz azt is írja: „Már nincs helye a finomkodásnak, mert a kormány nagyon bedurvult! Az eddigieknél sokkal határozottabban kell cselekedni, több kell a kommunikációs akcióknál. Rá kellett jönnöm, hogy itt már nem elég csak matricázni, sokkal többet és sokkal határozottabban kell tenni a propaganda ellen, az egyértelműen kommunista és fasiszta rendszert idéző propaganda ellen.”

A politikus azt is írja, nem szabad félni a „pár tízezres” büntetéstől, ezért javasolja mindenkinek, hogy kövessék példáját: „Ha Ön nem csak némán szeretné nézni a rengeteg gyalázatot, akkor üzenjen a kormánynak a plakátok eltávolításával, vagy felmatricázásával, vagy akár csak festékkel, tollal. Higgye el, ha nem teszünk ellene, Orbánnak ez a kampánya ugyanúgy sikeres lesz, mint a többi. Egyébként el kell mondanom, hogy jó érzés volt tenni valamit ez ellen a mocsok ellen. Javaslom az összes ellenzéki képviselőnek!” – írta a bejegyzésében. 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató