2021. szeptember 28. - Vencel
EUR : 356.68
USD : 303.92
Időjárás ikon21°16°

Lendvai: Orbán pénteken előre beárazta a kudarcot

A botoxos lady nem nyugszik, a Facebookon írkál.

Ezt írja:

„Lebuktatok. Isten bizony, részvéttel vagyok. József Attila is megírta, hogy »Testvér, segítsd a legbukottakat.« Meg hogy »gondolj reánk, kik fel-le futkosunk.«  De tényleg, minek futkostok fel-le, hülye magyarázatokkal, egymásnak is ellentmondva? Három napig tartott, míg egy nyamvadt népszavazást kiötlöttetek, mit mondjak, elég bárgyúra sikeredett. Valami rémlett nektek a közmondásról, miszerint hamarább elérni a hazug népszavazást, mint a sánta Pegazust, és most ez volt a lényeg. Hogy a Pegazust utol ne érjék, ha már a lebukástól így lesántult szegény. De tényleg, fiúk, ezzel az erővel akár be is ismerhetnétek az egészet. Pegasust, Fudant és ki tudja, mit még, amit most éppen dugdosni akartok a népszavazás hajcihője mögött. Hiszen éppen ezzel vallottátok be leginkább, hogy valami bűzlik.

»Gondoljatok a büdös küblire« – szól az idézett József Attila vers is. Hát gondoltatok. Annyira büdös, hogy egész népszavazás kell a szagelszíváshoz. Ezzel a trükkel próbálkoztatok már 2016-ban is. Akkor a kopasz haverjaitok akadályoztak meg egy népszavazást a Választási Irodánál, és hogy le ne bukjatok, másnap ti hirdettétek meg a kvóta-referendumot: legyen inkább arról szó! Kár, hogy az ellenzéki bojkott miatt azt sem sikerült érvényesre kerekíteni. Nem is kérdés, hogy erre az új pocsékságra is bojkott a válasz. Éppen gyermekvédelemből. Csak nem képzelitek, hogy majd asszisztálunk a gyerekeink belekeveréséhez a piti játszmáitokba? Ha falazni akartok egymásnak, tegyétek nélkülünk!

Orbán pénteken előre beárazta a kudarcot: á, nem is számít az érvényesség, ez csak politikai véleménynyilvánítás Brüsszel ellen. (Kösz, hogy szóltál, akkor pláne nem megyek.) Mert Brüsszel háborút indított ellenünk. Ez – mint elhangzott – abból áll, hogy nem átallottak 56 oldalas bírálatot küldeni a melegellenes törvényről. 56 egész oldalt kellene a kormánytagoknak elolvasni! És egyetlen sárga fejecskés szmájli sincs benne segítségként! Már megint ez a liberális gyarmattartó fölényeskedés. Valahogy azt is be kellene venni a népszavazásba, hogy Brüsszel ne csak az óvodába ne jöhessen be, de ne is írhasson nekünk. Vagy csak portósan. A miniszterelnök az ártatlanságában megsértett szűzlány hangján cáfolta, hogy a népszavazás csak elterelő hadművelet lenne. »Azt gondolni, hogy a magyar ember csak egy ügyet tud a fejében tartani, az egy sértő feltételezés.«”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató