2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

A hatalmas lefoglalt aranyláncban rappelve gúnyolta ki a néger bűnözőket egy floridai seriff - Videó

„Na, mennyire vagytok menők ma? Menő lenne egy rapszámot csinálni róla? Na, segítek nektek!” – mondta a sajtótájékoztatón, majd felkapta az ékszert, és egy lassú szövegben szétoltotta az elfogott afroamerikai drogcsempészbanda tagjait.

Egy floridai seriff felpróbált egy lefoglalt aranyláncot, és elnyomott egy rövid rapszöveget egy múlt heti sajtótájékoztatón, miközben részleteket osztott meg egy kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatos akcióról – írja a Complex.

Az eseményt megelőzően a nyomozók egy 16 hónapig tartó fedett nyomozás során 29 ember tartóztattak le 29 a floridai Polk megyében, és kiadtak további 3 elfogatóparancsot is. A vád illegális kábítószer-kereskedelem, -értékesítés és -birtoklás.

Grady Judd seriff a beszámoló egy pontján elmondta, hogy a letartóztatottak közül néhányan rapperek voltak, akik felvágtak a drogbizniszből szerzett pénzükkel, majd felvett egy nagy aranyláncot és rapelni kezdett.

Megvan az aranyotok, ti is megvagytok, a megyei börtönben landoltatok

– kezdődik a rövid szöveg szabadfordításban. Egyébként a letartóztatás során a nyomozók 88 ezer dollár (28,9 millió forint) készpénzt, 89 ezer dollár (29,2 millió forint) értékű ékszert és 283 ezer dollár (86,7 millió forint) értékű kábítószert foglaltak le a niggerbandától.

És íme a produkció, a a FOX 13 Tampa Bay tévécsatorna felvételén:

 

A csatorna tájékoztatása szerint a még szabadlábon lévő gyanúsítottak a 49 éves Angela Dunklebarger Lake Walesből, a 37 éves Tavoris Jones Lake Walesből és a 37 éves Reginald Phillips Dundee-ból.

A 32 személyt összesen 301 bűncselekményt és 134 vétséget követett el, és 645 pontos vádirattal kell szembenézniük.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató