2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Csekk Katkáék feljelentik a kormányt gyűlöletpropaganda miatt

Cseh Katalin nem az EU-s milliárdok csapolása ügyében szólal meg, sőt, hallgat a teljes ellenzék az ügyben. Katalinék inkább feljelentik Magyarország Kormányát, mert nemzeti konzultáció, véleményük szerint gyűlöletpropaganda, az LMBTQP emberek ellen. 

 

FeGyőr alábbi posztját osztotta meg:

Nemcsak az emojis plakátokon tolja az arcunkba a legújabb gyűlöletpropagandáját a kormány. Pár hete több tévécsatornán is „társadalmi célú hirdetésként” futnak a „szexuális propagandával”, Brüsszellel és még ezerféle dologgal ijesztgető reklámok. 

A reklámok elég egyértelműen a Fidesz hatalmi céljait és az ellenzéki pártok lejáratását szolgálják, a Fidesz-propaganda terjesztésén túl ráadásul a semmilyen jogi kötőerővel nem bíró nemzeti konzultáció kitöltésére is felhívnak, nyilván azért, hogy így frissítsék idén az állampolgárok politikai szimpátiáját számontartó Kubatov-listát. 

Ezért a Médiahatósághoz fordultunk: beadványunk szerint a nemzeti konzultáció mindezidáig semmilyen társadalmi célt nem tudott felmutatni, kizárólag a Fidesz politikai céljait szolgálja, hamis támogatást tud felmutatni vele a párt. (...) Egyértelmű, hogy a nemzeti konzultáció a kormánypárt érdekeit szolgáló "intézmény", melyhez semmiféle társadalmi, közérdekű cél nem kapcsolódik, eredményeit megtudni sosem lehetett, kizárólag a Fidesz kampányüzeneteit közvetítette, így a közérdekű, össztársadalmi cél megkérdőjelezhető. 

Ezen reklámok egyértelműen az ellenzéki pártokról dehonesztáló, hazug állításokat terjesztenek, melyben nemhogy közérdekű vagy társadalmi cél nincsen, de tisztán 

„a Médiahatósághoz fordultunk, beadványunk szerint a nemzeti konzultáció mindezidáig semmilyen társadalmi célt nem tudott felmutatni, kizárólag a Fidesz politikai céljait szolgálja.”

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató