2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Szentesi Zöldi Jákobnak: Nem ez lenne a dolgod, Parizeres Peti, de hát, ennyit tudsz

Ismét összecsapott a publicista és a gyurcsányista Jobbik elnöke... Nekik nem ez volt az első csörtéjük, Jakab a HírTV-ben találkozott Szentesi Zöldivel, aki nagyszerúen kezelte az idegbeteg jobbikos kirohanásait...

Szentesi Zöldi László Jakab Péter Facebook-bejegyzésére reagált.

„Van lejjebb. Nemrég posztoltam arról, hogy dinnyét eszek, és málnát szedek a kertben a gyerekeknek, megjegyezve, nagyon elszabadultak az árak. És akkor jön a Fidesz egyik fő értelmiségije, vagy mije, Szentesi Zöldi László” – írta keddi bejegyzésében Jakab Péter, melyet mi is szemléztünk. 


Jakab megint robbantotta a parizerbombát, most tejet is iszik, és úgy tesz, mintha ebben az országban csak fideszes evett volna életében pörköltet vagy töltött káposztát”

– kezdte viszontválaszát Szentesi Zöldi László, hozzátéve, hogy amit a Jobbik elnöke művel, az „tiszta dedó”. „Szemben ezzel a magamutogató paprikajancsival, én kitűnően főzök, munkából tartom el magam, tehát a családomnak nap mint nap tisztességes ételeket teremtek elő. Erre nem vagyok büszke, szerintem ez a normális” – fogalmazott a publicista.

Szentesi Zöldi László hozzátette: Magyarországon még az is kiadósan és változatosan ehet, akit nem vet fel a pénz. „A »melós« tehát véletlenül sem Piros Aranyat kajál parizerrel, a termékbemutatót meghagyja a milliomos pártelnöknek, aki persze, szintén nem párizsit eszik párizsival a családjával”.

A publicista szerint „mulatságos, hogy egy ellenzéki pártelnök vacsoracsatát vív velem, az egyszerű publicistával”.

Nem ez lenne a dolgod, Parizeres Peti, de hát, ennyit tudsz”

– írta Szentesi Zöldi László.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató