2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Budai Gyula bevadult: „Elmentek a p.csába!” – írta FeGyőréknek

Alaposan kiakasztotta Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselőt, hogy a Momentum-vezér Fekete-Győr András Facebook-posztban örült az úszó Milák Kristóf olimpiai aranyérmének.

„Ez már a legalja az ellenzéknek! Persze azt eddig is tudtuk, hogy Fekete-Győr Andrásnak elég vastag bőr van az arcán, de amit Milák Kristóf olimpiai aranyérmét követően csinált, az már minden képzeletet túlszárnyal”

– kezdi gondolatmenetet Budai a Facebookon.

 
Majd úgy folytatja, „az olimpia gyilkos pártocska elnöke, aki mindent megtett azért, hogy Budapest ne rendezhessen olimpiát, a Facebookon örvendezett a második magyar aranyérmek!”.

Budai szerint a kaméleon egy színtelen része a nagyvilágnak Fekete-Győrhöz képest, aki „ugyanezt játszotta el a budapesti foci EB-n” is. „Mindenféle szarnak elmondta a magyar focit, majd ezek után ott páváskodott a Puskás Arénában a nemzeti válogatott mérkőzésein, és eljátszotta, hogy ő mekkora magyar drukker!” – írja Budai Gyula és kijelenti, hogy

„Fekete-Győr és pártja, a Momentum, és a teljes ellenzék zsigerből gyűlölik a magyar sportot!”.

Budai szerint Fekete-Győr csak eljátssza „a nagy magyart” Milák Kristóf aranyérme miatt. „Na, elmentek a p.csába!” – zárj a posztot.

 
A Momentum Mozgalom 2017-ben a NOlimpia kampánnyal robbant be a köztudatba. Fekete-Győr Andrásék aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy népszavazásban kérdezzék meg a budapestieket a 2024-es olimpiai játékok pályázatának visszavonásáról.

Több mint 266 ezer aláírás gyűlt össze, ám nem lett népszavazás, mert pár nappal később Orbán Viktor Borkai Zsolttal és Tarlós Istvánnal bejelentette, hogy Budapest visszavonja a pályázatát. A miniszterelnök álomgyilkosnak nevezte a Momentumot, amely azóta is tart az idegenszívű pártban. 

 

Budai Gyula azután tette közzé bejegyzését, miután szerkesztőségünk egyik tagja észrevette Fekete-Győr posztját, és hirtelen felindulásból felrobbantotta keményebb címével az inernetet.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató