2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Vettel szivárványos cipőben jött Magyarországra, mert ki van akadva a törvényünk miatt

Mint azt mi is megírtuk, a hétvégi Magyar Nagydíj előtt a hétszeres Forma-1-es világbajnok, Lewis Hamilton a pedofilellenes magyar törvényt bírálta az Instagram-oldalán. Eztkövetően pedig megírtunk egy magyar/angol nyelvű történelmi leckét Lajosnak, amivel olvasóink már elárasztották a Facebook és az Insta oldalát is.

De nemcsak ő nem hagyta szó nélkül a magyar törvényt, a csütörtöki sajtótájékoztatón Sebastian Vettel is csatlakozott Hamiltonhoz - írja a Motorsport.hu.

"Mindenkinek szabadon kéne megválasztania azt, mit szeretne kezdeni magával, éppen ez lenne az egész lényege. Nyomasztónak tartom, hogy egy olyan ország, amelyik az Európai Unióban van, ilyen törvényt hoz"

- fogalmazott a Forma-1-es versenyző, aki szerint

"már rengeteg lehetőségünk lett volna arra, hogy tanuljunk a múltból, és egyszerűen nem értem, hogy miért okoz még most is problémát az, hogy hagyjuk az embereket élni, ahogyan ők akarnak, azt szeretni, akiket ők akarnak, élni és élni hagyni".

"Természetesen nem nekünk kell törvényeket hoznunk, de a mi felelősségünk is, hogy támogassuk azokat, akiket ez hátrányosan érintett" - tette hozzá Vettel.

A Forma-1-es versenyző egyébként egy másik gesztust is tett, ugyanis szivárványos cipőben érkezett a Hungaroringre. Erről a csapat kommunikációs vezetője, Matt Bishop osztott meg egy képet a Twitteren.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató